,, ,

Vermem Seni Ellere yakında Atv'de başlıyor

Tv-Dünyası 17.06.2023 - 13:18, Güncelleme: 17.06.2023 - 13:46 5455+ kez okundu.
 

Vermem Seni Ellere yakında Atv'de başlıyor

Vermem Seni Ellere yakında Atv'de başlıyor, Vermem Seni Ellere Dizinin yönetmeni kimdir? Vermem Seni Ellere'nin senaristi kimdir? Dizinin müziklerini kim yapıyor?
Vermem Seni Ellere , ATV ’de yayınlanan yeni bir Karadeniz dizisidir. Dizinin konusu, Mehmet adlı bir genç adamın, ailesinin istemediği bir kız olan Peri’ye aşık olması ve onun için her şeyi göze almasıdır.  Vermem Seni Ellere dizisinin yönetmeni Ali Balcı’dır. Ali Balcı daha önce de Karadeniz dizisi olan Sen Anlat Karadeniz’in yönetmenliğini yapmıştır. Vermem Seni Ellere dizisi, Ali Balcı ’nın yeni bir başarı hikayesi olacak gibi görünüyor.  Vermem Seni Ellere , ATV’de yayınlanan yeni bir Karadeniz dizisidir. Dizinin konusu, Mehmet adlı bir genç adamın, ailesinin istemediği bir kız olan Peri’ye aşık olması ve onun için her şeyi göze almasıdır. Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır: Emre Bey , Mehmet rolünde Buse Meral , Peri rolünde Fatih Al , Şakir rolünde Filiz Ahmet , Peri’nin annesi rolünde Cihat Tamer , Mehmet’in dedesi rolünde Bülent Alkış , Mehmet’in babası rolünde Goncagül Sunar , Mehmet’in annesi rolünde Bahtiyar Engin , Peri’nin babası rolünde Burak Can , Mehmet’in arkadaşı rolünde Sina Özer , Peri’nin sevgilisi rolünde Şeyma Peçe , Peri’nin arkadaşı rolünde İpek Özağan , Mehmet’in kuzeni rolünde Kayhan Açıkgöz , Mehmet’in amcası rolünde Esin Gündoğdu , Mehmet’in halası rolünde Meriç Özkaya , Mehmet’in kuzeni rolünde Duygu Kum , Mehmet’in kuzeni rolünde Berk Artıran , Mehmet’in kuzeni rolünde Dizinin ilk bölümü 18 Haziran 2023 Pazar günü saat 20.00’da ATV ’de yayınlanacaktır Vermem Seni Ellere dizisinin senaristi Ayşe Üner Kutlu’dur. Ayşe Üner Kutlu, daha önce de Karadeniz dizisi olan Sen Anlat Karadeniz’in senaristliğini yapmıştır. Vermem Seni Ellere dizisi, Ayşe Üner Kutlu’nun kaleminin gücünü gösteren bir proje olacak gibi görünüyor. Vermem Seni Ellere dizisinin müziklerini Oğuzhan Koç yapıyor. Oğuzhan Koç, aynı zamanda Yol Arkadaşım filminin de müziklerini yapmıştı. Vermem Seni Ellere dizisinin tema şarkısı da Oğuzhan Koç’un seslendirdiği "Vermem Seni Ellere" isimli şarkıdır  
Vermem Seni Ellere yakında Atv'de başlıyor, Vermem Seni Ellere Dizinin yönetmeni kimdir? Vermem Seni Ellere'nin senaristi kimdir? Dizinin müziklerini kim yapıyor?

Vermem Seni Ellere , ATV ’de yayınlanan yeni bir Karadeniz dizisidir. Dizinin konusu, Mehmet adlı bir genç adamın, ailesinin istemediği bir kız olan Peri’ye aşık olması ve onun için her şeyi göze almasıdır. 

Vermem Seni Ellere dizisinin yönetmeni Ali Balcı’dır. Ali Balcı daha önce de Karadeniz dizisi olan Sen Anlat Karadeniz’in yönetmenliğini yapmıştır. Vermem Seni Ellere dizisi, Ali Balcı ’nın yeni bir başarı hikayesi olacak gibi görünüyor. 

Vermem Seni Ellere , ATV’de yayınlanan yeni bir Karadeniz dizisidir. Dizinin konusu, Mehmet adlı bir genç adamın, ailesinin istemediği bir kız olan Peri’ye aşık olması ve onun için her şeyi göze almasıdır. Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır:

Emre Bey , Mehmet rolünde
Buse Meral , Peri rolünde
Fatih Al , Şakir rolünde
Filiz Ahmet , Peri’nin annesi rolünde
Cihat Tamer , Mehmet’in dedesi rolünde
Bülent Alkış , Mehmet’in babası rolünde
Goncagül Sunar , Mehmet’in annesi rolünde
Bahtiyar Engin , Peri’nin babası rolünde
Burak Can , Mehmet’in arkadaşı rolünde
Sina Özer , Peri’nin sevgilisi rolünde
Şeyma Peçe , Peri’nin arkadaşı rolünde
İpek Özağan , Mehmet’in kuzeni rolünde
Kayhan Açıkgöz , Mehmet’in amcası rolünde
Esin Gündoğdu , Mehmet’in halası rolünde
Meriç Özkaya , Mehmet’in kuzeni rolünde
Duygu Kum , Mehmet’in kuzeni rolünde
Berk Artıran , Mehmet’in kuzeni rolünde
Dizinin ilk bölümü 18 Haziran 2023 Pazar günü saat 20.00’da ATV ’de yayınlanacaktır

Vermem Seni Ellere dizisinin senaristi Ayşe Üner Kutlu’dur. Ayşe Üner Kutlu, daha önce de Karadeniz dizisi olan Sen Anlat Karadeniz’in senaristliğini yapmıştır. Vermem Seni Ellere dizisi, Ayşe Üner Kutlu’nun kaleminin gücünü gösteren bir proje olacak gibi görünüyor.

Vermem Seni Ellere dizisinin müziklerini Oğuzhan Koç yapıyor. Oğuzhan Koç, aynı zamanda Yol Arkadaşım filminin de müziklerini yapmıştı. Vermem Seni Ellere dizisinin tema şarkısı da Oğuzhan Koç’un seslendirdiği "Vermem Seni Ellere" isimli şarkıdır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.