,, ,

Vatan ve Hürriyet Partisi Doğru Partiye Ziyarette Bulundu

Siyaset 05.07.2022 - 10:23, Güncelleme: 05.07.2022 - 17:37 7395+ kez okundu.
 

Vatan ve Hürriyet Partisi Doğru Partiye Ziyarette Bulundu

Vatan ve Hürriyet Partisinden yapılan açıklamaya göre Doğru Partiye ziyarette bulundular
Vatan ve Hürriyet Partisi Genel Başkanı Yalçın Doğan Genel Sekreteri Latife Meltem Yasankal  STK lardan sorun Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Orcan Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu ve beraberindeki heyet görüşme yaptı  Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı da ülke gündeminin konuşulduğu ve ülkemizin geleceği ile ilgili iyi niyet temennilerinde bulunulduğu bildirildi.
Vatan ve Hürriyet Partisinden yapılan açıklamaya göre Doğru Partiye ziyarette bulundular

Vatan ve Hürriyet Partisi Genel Başkanı Yalçın Doğan Genel Sekreteri Latife Meltem Yasankal  STK lardan sorun Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Orcan  Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu ve beraberindeki heyet görüşme yaptı 

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı da ülke gündeminin konuşulduğu ve ülkemizin geleceği ile ilgili iyi niyet temennilerinde bulunulduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.