,, ,

Ulan Salih Filminin Çekimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Magazin 06.08.2022 - 11:29, Güncelleme: 06.08.2022 - 11:29 11172+ kez okundu.
 

Ulan Salih Filminin Çekimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Ulan Salih Filminin Çekimleri İstanbul’un Çeşitli Semtlerinde Tüm Hızıyla Devam Ediyor.
Yapımcılığını Salih AKSU,nun Üstlendiği Yönetmen Koltuğunda Bülent TERZİOĞLU ,nun Oturduğu Başrollerinde İnan Ulaş TORUN Eslem AKAR Aleyna DALVEREN Buğra AĞALDAY , Levent SÜLÜN Ve Ahmet DURSUN ,un Rol Aldığı Ulan Salih Filminin Çekimleri İstanbul’un Çeşitli Semtlerinde Tüm Hızıyla Devam Ediyor. Ulan Salih Filmi 2022-2023 Sezonunda Sinema Severlerle Buluşacak Ulan Salih filminin konusu ise : Salih karakterinin başından geçen komik olayları ve hayata dair bir durum komedisi. Salih geçmişte üniversitede okuduğu heykel bölümünü yarıda bırakmış, girişimde bulunduğu birçok işte başarıyı yakalayamamış, hayatında arzu ettiği düzeni kurmaya çabalayan fakat beceremeyen birisidir. Kardeşi Sezgin ve kız kardeşi Ayşegül’ün kocası olan Yıldıray’la birlikte babadan kalma oto tamirhaneyi işletmektedir. 6 yılı birlikte geçirdiği büyük aşkı Aysel’i terk etmiş ve hayatını düzene sokmak adına kız kardeşinin uygun gördüğü Sultan’la evlenmeye karar vermiştir. Bunun için ilk adımı atar ve ailesiyle birlikte Sultan’ı istemek için kız evine gider. Fakat o sırada Salih’in eski sevgilisi ve yüreğinin gerçek sahibi Aysel’den gelen telefon her şeyi bir anda değiştirir. Aysel arabasıyla uçurumun kenarında, düşmek üzeredir. Onu kurtaracak Salih’ten başka kimsesi yoktur. Salih bir çıkmazda kalır. Kardeşlerinin tüm engellemelerine hatta kendine rağmen Salih, yüreğine söz geçiremez ve tamirhanedeki eski, kendini bile çekemeyen çekiciyle Aysel’i kurtarmak için yola çıkar. Haber: Görkem EMGEN – Ertan TAŞKIRAN Fotoğraf: Görkem EMGEN
Ulan Salih Filminin Çekimleri İstanbul’un Çeşitli Semtlerinde Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Yapımcılığını Salih AKSU,nun Üstlendiği Yönetmen Koltuğunda Bülent TERZİOĞLU ,nun Oturduğu Başrollerinde İnan Ulaş TORUN Eslem AKAR Aleyna DALVEREN Buğra AĞALDAY , Levent SÜLÜN Ve Ahmet DURSUN ,un Rol Aldığı Ulan Salih Filminin Çekimleri İstanbul’un Çeşitli Semtlerinde Tüm Hızıyla Devam Ediyor. Ulan Salih Filmi 2022-2023 Sezonunda Sinema Severlerle Buluşacak

Ulan Salih filminin konusu ise : Salih karakterinin başından geçen komik olayları ve hayata dair bir durum komedisi. Salih geçmişte üniversitede okuduğu heykel bölümünü yarıda bırakmış, girişimde bulunduğu birçok işte başarıyı yakalayamamış, hayatında arzu ettiği düzeni kurmaya çabalayan fakat beceremeyen birisidir. Kardeşi Sezgin ve kız kardeşi Ayşegül’ün kocası olan Yıldıray’la birlikte babadan kalma oto tamirhaneyi işletmektedir.

6 yılı birlikte geçirdiği büyük aşkı Aysel’i terk etmiş ve hayatını düzene sokmak adına kız kardeşinin uygun gördüğü Sultan’la evlenmeye karar vermiştir. Bunun için ilk adımı atar ve ailesiyle birlikte Sultan’ı istemek için kız evine gider. Fakat o sırada Salih’in eski sevgilisi ve yüreğinin gerçek sahibi Aysel’den gelen telefon her şeyi bir anda değiştirir. Aysel arabasıyla uçurumun kenarında, düşmek üzeredir. Onu kurtaracak Salih’ten başka kimsesi yoktur.

Salih bir çıkmazda kalır. Kardeşlerinin tüm engellemelerine hatta kendine rağmen Salih, yüreğine söz geçiremez ve tamirhanedeki eski, kendini bile çekemeyen çekiciyle Aysel’i kurtarmak için yola çıkar.

Haber: Görkem EMGEN – Ertan TAŞKIRAN

Fotoğraf: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.