,, ,

Twitter’da Sizi Takip Etmeyi Bırakanları Görmenin Yolları

Bilim-Teknoloji 21.10.2023 - 10:23, Güncelleme: 21.10.2023 - 10:23 10183+ kez okundu.
 

Twitter’da Sizi Takip Etmeyi Bırakanları Görmenin Yolları

Twitter’da Sizi Takip Etmeyi Bırakanları Görmenin Yolları
Twitte r'da sizi takip etmeyi bırakanları görmenin birkaç yolu vardır. 1. Yöntem: Takip Edilenler Listesini Kontrol Edin En basit yol, takip ettiğiniz kişilerin listesini kontrol etmektir. Takip ettiğiniz bir kişinin adının yanında "Seni takip ediyor" etiketi yoksa, sizi takip etmeyi bırakmış demektir. 2. Yöntem: Üçüncü Taraf Bir Uygulama veya Web Sitesi Kullanın Twitter 'da sizi takip etmeyi bırakanları görmek için tasarlanmış birçok üçüncü taraf uygulama ve web sitesi vardır. Bu uygulamalar ve web siteleri, takip ettiğiniz kişilerin listesini analiz eder ve sizi takip etmeyi bırakanları belirler. 3. Yöntem: Twitter Blue Kullanın Twitter Blue abonesiyseniz, "Takipten Çıkanlar" özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik, sizi takip etmeyi bırakanları görmek için özel bir sekme sağlar. Twitter Blue'da takipten çıkanları görmenin adımları şunlardır: Twitter uygulamasını açın. Sol üst köşedeki profil fotoğrafınıza dokunun. "Ayarlar ve Gizlilik"e dokunun. "Twitter Blue"a dokunun. "Takipten Çıkanlar"a dokunun. Twitter 'da sizi takip etmeyi bırakanları görmenin avantajları şunlardır: Takip ettiğiniz kişilerin listesini güncel tutabilirsiniz. Sizi takip etmeyi bırakan kişileri belirleyebilirsiniz. Bu kişileri takipten çıkarabilir veya takip etmeye devam edip etmeyeceğiniz konusunda karar verebilirsiniz. Twitter 'da sizi takip etmeyi bırakanları görmenin dezavantajları şunlardır: Bu işlem biraz zaman alabilir. Üçüncü taraf bir uygulama veya web sitesi kullanıyorsanız, bu uygulama veya web sitesinin gizlilik politikasını gözden geçirmeniz gerekir.
Twitter’da Sizi Takip Etmeyi Bırakanları Görmenin Yolları

Twitte r'da sizi takip etmeyi bırakanları görmenin birkaç yolu vardır.

1. Yöntem: Takip Edilenler Listesini Kontrol Edin

En basit yol, takip ettiğiniz kişilerin listesini kontrol etmektir. Takip ettiğiniz bir kişinin adının yanında "Seni takip ediyor" etiketi yoksa, sizi takip etmeyi bırakmış demektir.

2. Yöntem: Üçüncü Taraf Bir Uygulama veya Web Sitesi Kullanın

Twitter 'da sizi takip etmeyi bırakanları görmek için tasarlanmış birçok üçüncü taraf uygulama ve web sitesi vardır. Bu uygulamalar ve web siteleri, takip ettiğiniz kişilerin listesini analiz eder ve sizi takip etmeyi bırakanları belirler.

3. Yöntem: Twitter Blue Kullanın

Twitter Blue abonesiyseniz, "Takipten Çıkanlar" özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik, sizi takip etmeyi bırakanları görmek için özel bir sekme sağlar.

Twitter Blue'da takipten çıkanları görmenin adımları şunlardır:

  1. Twitter uygulamasını açın.
  2. Sol üst köşedeki profil fotoğrafınıza dokunun.
  3. "Ayarlar ve Gizlilik"e dokunun.
  4. "Twitter Blue"a dokunun.
  5. "Takipten Çıkanlar"a dokunun.

Twitter 'da sizi takip etmeyi bırakanları görmenin avantajları şunlardır:

  • Takip ettiğiniz kişilerin listesini güncel tutabilirsiniz.
  • Sizi takip etmeyi bırakan kişileri belirleyebilirsiniz.
  • Bu kişileri takipten çıkarabilir veya takip etmeye devam edip etmeyeceğiniz konusunda karar verebilirsiniz.

Twitter 'da sizi takip etmeyi bırakanları görmenin dezavantajları şunlardır:

  • Bu işlem biraz zaman alabilir.
  • Üçüncü taraf bir uygulama veya web sitesi kullanıyorsanız, bu uygulama veya web sitesinin gizlilik politikasını gözden geçirmeniz gerekir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.