,, ,

Twitter kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Bilim-Teknoloji 27.07.2023 - 15:17, Güncelleme: 27.07.2023 - 15:17 5438+ kez okundu.
 

Twitter kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Twitter kullanıcı adı nasıl değiştirilir?
Twitter kullanıcı adı nasıl değiştirilir? Twitter kullanıcı adlarını ayda bir kez değiştirebilirsin. Kullanıcı adını değiştirmek için şunları yap: Twitter web sitesine git veya Twitter uygulamasını aç. Twitter hesabına giriş yap. Profil resminin altındaki "Profili Düzenle" düğmesine tıkla. "Kullanıcı Adı" alanına yeni kullanıcı adını gir. "Kaydet" düğmesine tıkla. Kullanıcı adın, 15 karakterden fazla olamaz ve boşluk veya özel karakter içeremez. Kullanıcı adını değiştirmeden önce, yeni kullanıcı adının başka bir kullanıcı tarafından kullanılmadığını kontrol etmelisin. Kullanıcı adını değiştirmenin bazı sınırlamaları vardır: Kullanıcı adını yalnızca ayda bir kez değiştirebilirsin. Kullanıcı adını, başka bir kullanıcı tarafından kullanılan bir adla değiştiremezsin. Kullanıcı adını, Twitter tarafından yasaklanmış bir adla değiştiremezsin. Kullanıcı adını değiştirmek için bu adımları izledikten sonra, yeni kullanıcı adın hemen kullanılabilir hale gelecektir. Eski kullanıcı adın, 30 gün boyunca kullanılamayacak ve ardından kullanılabilir hale gelecektir. Kullanıcı adını değiştirmek, Twitter'daki profilini daha kişiselleştirmek için harika bir yoldur. Yeni bir kullanıcı adı seçerken, benzersiz ve kolay hatırlanabilen bir şey seçmeye dikkat et. Ayrıca, yeni kullanıcı adının, Twitter'ın topluluk kurallarına uygun olduğundan emin ol.
Twitter kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Twitter kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Twitter kullanıcı adlarını ayda bir kez değiştirebilirsin. Kullanıcı adını değiştirmek için şunları yap:

  1. Twitter web sitesine git veya Twitter uygulamasını aç.
  2. Twitter hesabına giriş yap.
  3. Profil resminin altındaki "Profili Düzenle" düğmesine tıkla.
  4. "Kullanıcı Adı" alanına yeni kullanıcı adını gir.
  5. "Kaydet" düğmesine tıkla.

Kullanıcı adın, 15 karakterden fazla olamaz ve boşluk veya özel karakter içeremez. Kullanıcı adını değiştirmeden önce, yeni kullanıcı adının başka bir kullanıcı tarafından kullanılmadığını kontrol etmelisin.

Kullanıcı adını değiştirmenin bazı sınırlamaları vardır:

  • Kullanıcı adını yalnızca ayda bir kez değiştirebilirsin.
  • Kullanıcı adını, başka bir kullanıcı tarafından kullanılan bir adla değiştiremezsin.
  • Kullanıcı adını, Twitter tarafından yasaklanmış bir adla değiştiremezsin.

Kullanıcı adını değiştirmek için bu adımları izledikten sonra, yeni kullanıcı adın hemen kullanılabilir hale gelecektir. Eski kullanıcı adın, 30 gün boyunca kullanılamayacak ve ardından kullanılabilir hale gelecektir.

Kullanıcı adını değiştirmek, Twitter'daki profilini daha kişiselleştirmek için harika bir yoldur. Yeni bir kullanıcı adı seçerken, benzersiz ve kolay hatırlanabilen bir şey seçmeye dikkat et. Ayrıca, yeni kullanıcı adının, Twitter'ın topluluk kurallarına uygun olduğundan emin ol.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.