,, ,

Trendyol Yemek Hangi İllerde Var?

Gündem 19.03.2024 - 11:46, Güncelleme: 19.03.2024 - 11:48 3559+ kez okundu.
 

Trendyol Yemek Hangi İllerde Var?

Trendyol Yemek, Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren bir online yemek siparişi platformudur. Geniş restoran yelpazesi ve kullanıcı dostu arayüzü ile tercih edilir
Trendyol Yemek Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol'un online yemek siparişi platformudur. 2020 yılında İstanbul'da pilot olarak başladığı hizmetini, 2023 yılı itibarıyla Türkiye'nin 81 ilinde de aktif hale getirmiştir. Trendyol Yemek'in Hizmet Verdiği İller: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara , Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bandırma, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çanlı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon , Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak Trendyol Yemek'ten Nasıl Sipariş Verilir? Trendyol Yemek mobil uygulamasını veya web sitesini açın. Konumunuzu seçin veya bir adres girin. Restoran kategorilerine veya arama çubuğuna kullanmak istediğiniz restoranı girin. Restoran menüsünden siparişinizi seçin ve sepetinize ekleyin. Ödeme yönteminizi seçin ve siparişinizi onaylayın. Trendyol Yemek'in Avantajları: Geniş restoran yelpazesi Farklı mutfak seçenekleri Hızlı ve güvenli teslimat Kampanyalar ve indirimler Kullanıcı dostu arayüz Trendyol Yemek, Türkiye'nin en geniş online yemek siparişi platformlarından biridir. 81 ilde hizmet vermesi ve geniş restoran yelpazesi ile her zevke hitap eden bir platformdur. Hızlı ve güvenli teslimat, kampanyalar ve indirimler gibi avantajları ile de kullanıcıların tercih ettiği platformlardan biridir.
Trendyol Yemek, Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren bir online yemek siparişi platformudur. Geniş restoran yelpazesi ve kullanıcı dostu arayüzü ile tercih edilir

Trendyol Yemek Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol'un online yemek siparişi platformudur. 2020 yılında İstanbul'da pilot olarak başladığı hizmetini, 2023 yılı itibarıyla Türkiye'nin 81 ilinde de aktif hale getirmiştir.

Trendyol Yemek'in Hizmet Verdiği İller:

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara , Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bandırma, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çanlı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon , Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak

Trendyol Yemek'ten Nasıl Sipariş Verilir?

  • Trendyol Yemek mobil uygulamasını veya web sitesini açın.
  • Konumunuzu seçin veya bir adres girin.
  • Restoran kategorilerine veya arama çubuğuna kullanmak istediğiniz restoranı girin.
  • Restoran menüsünden siparişinizi seçin ve sepetinize ekleyin.
  • Ödeme yönteminizi seçin ve siparişinizi onaylayın.

Trendyol Yemek'in Avantajları:

  • Geniş restoran yelpazesi
  • Farklı mutfak seçenekleri
  • Hızlı ve güvenli teslimat
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Kullanıcı dostu arayüz

Trendyol Yemek, Türkiye'nin en geniş online yemek siparişi platformlarından biridir. 81 ilde hizmet vermesi ve geniş restoran yelpazesi ile her zevke hitap eden bir platformdur. Hızlı ve güvenli teslimat, kampanyalar ve indirimler gibi avantajları ile de kullanıcıların tercih ettiği platformlardan biridir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.