,, ,

Thassos'a Nasıl Gidilir, Orada Gezilecek Yerler Neler?

Seyahat 03.08.2023 - 16:56, Güncelleme: 03.08.2023 - 16:56 21445+ kez okundu.
 

Thassos'a Nasıl Gidilir, Orada Gezilecek Yerler Neler?

Thassos'a Nasıl Gidilir, Orada Gezilecek Yerler Neler?
Thassos , Yunanistan 'ın Ege Denizi'ndeki bir adasıdır. Atina 'ya yaklaşık 380 kilometre uzaklıktadır. Thassos'a ulaşım, deniz ve hava yolu ile sağlanabilir. Deniz yolu ile Thassos 'a gitmek için, Kavala veya Keramoti'den kalkan feribotlara binebilirsiniz. Kavala'dan Thassos 'a feribot yolculuğu yaklaşık 1 saat 30 dakika sürer. Keramoti'den Thassos'a feribot yolculuğu yaklaşık 1 saat sürer. Hava yolu ile Thassos 'a gitmek için, Kavala Havaalanı'nı kullanabilirsiniz. Kavala Havaalanı, Thassos 'a yaklaşık 30 kilometre uzaklıktadır. Kavala Havaalanı'ndan Thassos'a otobüs veya taksi ile ulaşabilirsiniz. Thassos'ta gezilecek yerler şunlardır: Limenas: Thassos'un başkentidir. Limenas'ta, plajlar, tavernalar, restoranlar ve mağazalar bulunmaktadır. Potos: Thassos'un en büyük ikinci şehridir. Potos'ta, plajlar, tavernalar, restoranlar ve mağazalar bulunmaktadır. Golden Beach: Thassos'un en ünlü plajıdır. Golden Beach, uzun ve kumlu bir plajdır. Skala Potamia: Thassos'un en güzel plajlarından biridir. Skala Potamia, çam ağaçlarıyla çevrili bir plajdır. Aliki: Thassos'un en popüler plajlarından biridir. Aliki, kumlu ve çakıllı bir plajdır. Agios Panteleimonas: Thassos'un en eski manastırıdır. Agios Panteleimonas, 14. yüzyılda inşa edilmiştir. Thassos Milli Parkı: Thassos Milli Parkı, Thassos'un doğal güzelliklerini korumak için kurulmuştur. Parkta, çam ağaçları, zeytin ağaçları, makilikler ve ormanlar bulunmaktadır. Thassos Arkeoloji Müzesi: Thassos Arkeoloji Müzesi, Thassos'un tarihi ve kültürel mirasını sergilemektedir. Müzede, Tunç Çağı, Antik Çağ ve Bizans dönemine ait eserler bulunmaktadır.
Thassos'a Nasıl Gidilir, Orada Gezilecek Yerler Neler?

Thassos , Yunanistan 'ın Ege Denizi'ndeki bir adasıdır. Atina 'ya yaklaşık 380 kilometre uzaklıktadır. Thassos'a ulaşım, deniz ve hava yolu ile sağlanabilir.

Deniz yolu ile Thassos 'a gitmek için, Kavala veya Keramoti'den kalkan feribotlara binebilirsiniz. Kavala'dan Thassos 'a feribot yolculuğu yaklaşık 1 saat 30 dakika sürer. Keramoti'den Thassos'a feribot yolculuğu yaklaşık 1 saat sürer.

Hava yolu ile Thassos 'a gitmek için, Kavala Havaalanı'nı kullanabilirsiniz. Kavala Havaalanı, Thassos 'a yaklaşık 30 kilometre uzaklıktadır. Kavala Havaalanı'ndan Thassos'a otobüs veya taksi ile ulaşabilirsiniz.

Thassos'ta gezilecek yerler şunlardır:

  • Limenas: Thassos'un başkentidir. Limenas'ta, plajlar, tavernalar, restoranlar ve mağazalar bulunmaktadır.
  • Potos: Thassos'un en büyük ikinci şehridir. Potos'ta, plajlar, tavernalar, restoranlar ve mağazalar bulunmaktadır.
  • Golden Beach: Thassos'un en ünlü plajıdır. Golden Beach, uzun ve kumlu bir plajdır.
  • Skala Potamia: Thassos'un en güzel plajlarından biridir. Skala Potamia, çam ağaçlarıyla çevrili bir plajdır.
  • Aliki: Thassos'un en popüler plajlarından biridir. Aliki, kumlu ve çakıllı bir plajdır.
  • Agios Panteleimonas: Thassos'un en eski manastırıdır. Agios Panteleimonas, 14. yüzyılda inşa edilmiştir.
  • Thassos Milli Parkı: Thassos Milli Parkı, Thassos'un doğal güzelliklerini korumak için kurulmuştur. Parkta, çam ağaçları, zeytin ağaçları, makilikler ve ormanlar bulunmaktadır.
  • Thassos Arkeoloji Müzesi: Thassos Arkeoloji Müzesi, Thassos'un tarihi ve kültürel mirasını sergilemektedir. Müzede, Tunç Çağı, Antik Çağ ve Bizans dönemine ait eserler bulunmaktadır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.