,, ,

Sistral Krem Ne İşe Yarar? Sistral Krem Ne İçin Kullanılır?

Sağlık 12.08.2023 - 12:30, Güncelleme: 12.08.2023 - 12:33 9938+ kez okundu.
 

Sistral Krem Ne İşe Yarar? Sistral Krem Ne İçin Kullanılır?

Sistral Krem Ne İşe Yarar? Sistral Krem Ne İçin Kullanılır?
Sistral krem alerjik reaksiyonlar sonucu oluşan cilt sorunlarında kullanılan bir ilaçtır. Dermatologlar tarafından güneş yanıkları, kuru soğuk yanıkları, böcek ısırmaları ve deniz anası ile temas ile ortaya çıkan yanıkların tedavisinde ve kaşıntı veya kızarıklık gibi allerjik reaksiyonların tedavisinde kullanılır. Sistral krem etken maddesi klorfenoksamin hidroklorür olan bir ilaçtır. Klorfenoksamin hidroklorür, bir antihistamindir ve alerjik reaksiyonların neden olduğu kaşıntı, kızarıklık ve şişmeyi giderir. Sistral krem, cilt üzerine sürülen bir kremdir ve genellikle günde 2-3 kez uygulanır. Sistral krem genellikle güvenli bir ilaçtır, ancak bazı yan etkilere neden olabilir. En yaygın yan etkiler şunlardır: Kaşıntı Kızarıklık Yanma Kuruluk Tahriş Alerjik reaksiyon Sistral krem hamilelik ve emzirme döneminde kullanılmamalıdır. Sistral kremi kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Sistral krem alerjik reaksiyonlar sonucu oluşan cilt sorunlarında etkili bir ilaçtır. Ancak, her ilaç gibi Sistral kremin de yan etkileri olabilir. Sistral kremi kullanmadan önce doktorunuza danışınız.
Sistral Krem Ne İşe Yarar? Sistral Krem Ne İçin Kullanılır?

Sistral krem alerjik reaksiyonlar sonucu oluşan cilt sorunlarında kullanılan bir ilaçtır. Dermatologlar tarafından güneş yanıkları, kuru soğuk yanıkları, böcek ısırmaları ve deniz anası ile temas ile ortaya çıkan yanıkların tedavisinde ve kaşıntı veya kızarıklık gibi allerjik reaksiyonların tedavisinde kullanılır.

Sistral krem etken maddesi klorfenoksamin hidroklorür olan bir ilaçtır. Klorfenoksamin hidroklorür, bir antihistamindir ve alerjik reaksiyonların neden olduğu kaşıntı, kızarıklık ve şişmeyi giderir. Sistral krem, cilt üzerine sürülen bir kremdir ve genellikle günde 2-3 kez uygulanır.

Sistral krem genellikle güvenli bir ilaçtır, ancak bazı yan etkilere neden olabilir. En yaygın yan etkiler şunlardır:

  • Kaşıntı
  • Kızarıklık
  • Yanma
  • Kuruluk
  • Tahriş
  • Alerjik reaksiyon

Sistral krem hamilelik ve emzirme döneminde kullanılmamalıdır. Sistral kremi kullanmadan önce doktorunuza danışınız.

Sistral krem alerjik reaksiyonlar sonucu oluşan cilt sorunlarında etkili bir ilaçtır. Ancak, her ilaç gibi Sistral kremin de yan etkileri olabilir. Sistral kremi kullanmadan önce doktorunuza danışınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.