,, ,

Servet Operasyonu oyuncuları kimler, konusu nedir? Servet Operasyonu filmi ne zaman?

Tv-Dünyası 12.12.2023 - 09:50, Güncelleme: 12.12.2023 - 09:50 6503+ kez okundu.
 

Servet Operasyonu oyuncuları kimler, konusu nedir? Servet Operasyonu filmi ne zaman?

Servet Operasyonu oyuncuları kimler, konusu nedir? Servet Operasyonu filmi ne zaman?
Servet Operasyonu Oyuncuları Jason Statham Aubrey Plaza Josh Hartnett Cary Elwes Hugh Grant Max Beesley Eugenia Kuzmina Peter Ferdinando Servet Operasyonu Konusu Servet Operasyonu, dünyayı tehdit edecek kadar güçlü bir ölümcül silahı yok etmek için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin maceralarını konu ediyor. Orson Fortune, dünyayı tehdit edecek kadar güçlü bir ölümcül silahı yok etmek için bir plan yapar. Bu planı gerçekleştirmek için ise, milyarder bir silah tüccarı olan Greg Simmonds'ın peşine düşer. Simmonds'ın bu silahı satmaya hazır olduğunu öğrenen Fortune, onu bir oyuna çekmek için ünlü bir aktris olan Rosalind Sharp'ı kullanır. Fortune'un planı işe yarar ve Simmonds, Rosalind Sharp'a karşı bir komplo kurar. Bu komploya göre, Rosalind Sharp bir terör saldırısı düzenlemekle suçlanacak ve bu sayede Simmonds, silahını satma fırsatı bulacaktır. Fortune ve ekibi, Rosalind Sharp'ı kurtarmak ve Simmonds'ın planını bozmak için bir araya gelir. Bu süreçte, kendilerini tehlikeli bir maceranın içinde bulurlar. Servet Operasyonu Filmi Ne Zaman? Servet Operasyonu filmi, 13 Ocak 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girdi. Film, 2022 yılında Guy Ritchie tarafından yönetildi ve Ritchie, Ivan Atkinson ve Marn Davies tarafından yazılan bir senaryodan uyarlandı.
Servet Operasyonu oyuncuları kimler, konusu nedir? Servet Operasyonu filmi ne zaman?

Servet Operasyonu Oyuncuları

  • Jason Statham
  • Aubrey Plaza
  • Josh Hartnett
  • Cary Elwes
  • Hugh Grant
  • Max Beesley
  • Eugenia Kuzmina
  • Peter Ferdinando

Servet Operasyonu Konusu

Servet Operasyonu, dünyayı tehdit edecek kadar güçlü bir ölümcül silahı yok etmek için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin maceralarını konu ediyor.

Orson Fortune, dünyayı tehdit edecek kadar güçlü bir ölümcül silahı yok etmek için bir plan yapar. Bu planı gerçekleştirmek için ise, milyarder bir silah tüccarı olan Greg Simmonds'ın peşine düşer. Simmonds'ın bu silahı satmaya hazır olduğunu öğrenen Fortune, onu bir oyuna çekmek için ünlü bir aktris olan Rosalind Sharp'ı kullanır.

Fortune'un planı işe yarar ve Simmonds, Rosalind Sharp'a karşı bir komplo kurar. Bu komploya göre, Rosalind Sharp bir terör saldırısı düzenlemekle suçlanacak ve bu sayede Simmonds, silahını satma fırsatı bulacaktır.

Fortune ve ekibi, Rosalind Sharp'ı kurtarmak ve Simmonds'ın planını bozmak için bir araya gelir. Bu süreçte, kendilerini tehlikeli bir maceranın içinde bulurlar.

Servet Operasyonu Filmi Ne Zaman?

Servet Operasyonu filmi, 13 Ocak 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girdi. Film, 2022 yılında Guy Ritchie tarafından yönetildi ve Ritchie, Ivan Atkinson ve Marn Davies tarafından yazılan bir senaryodan uyarlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.