,, ,

Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds Live,yeni güncelleme

Bilim-Teknoloji 21.04.2022 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2022 - 10:47 12682+ kez okundu.
 

Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds Live,yeni güncelleme

Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds Live ,yeni güncelleme ile birlikte 360 derece ses desteği sunmaya başladı!
Samsung’un Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğiyle istenmeyen sesleri bloke eden ve arka plan gürültüsünü %98 oranına kadar azaltabilme kapasitesine sahip Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds Live kulaklıkları, son güncelleme ile birlikte ‘Galaxy Buds Pro’ modelinde sunulan 360 derece ses desteğine kavuştu.     Samsung’un geliştirilmiş ses özellikleri ile kullanıcılara eşsiz bir ses deneyimi sunan kulak içi Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds Live kulaklıkları, yeni güncelleme ile Dolby Head Tracking™ teknolojisi temelli 360 derece ses desteğine sahip oldu.  Samsung Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds Live, Aktif Gürültü Önleme (ANC) dahil birçok Galaxy Buds Pro özelliğini kullanıcılara sunuyordu. Yeni güncelleme ile birlikte gelen 360 derece ses desteği, şimdi kullanıcıların sinema benzeri ses deneyimi yaşamasına imkan sunuyor. Ayrıca güncelleme, aramalardaki ses kalitesine artış getirirken, Bluetooth bağlantı problemlerini de ortadan kaldırıyor. Samsung’un yeni güncellemesi ‘Galaxy Wearable’ uygulaması üzerinden indirilebiliyor.   Samsung Galaxy Buds 2’nin iki yollu dinamik hoparlörleri ile zengin ses deneyimi Samsung Galaxy Buds 2, İki yollu dinamik hoparlörlerle güçlü ve derin baslardan berrak tiz seslere, tüm sesleri keyifle dinleme imkanı sağlarken, ses deneyiminin her anını zenginleştiren dengeli bir ses kalitesi sunuyor. Makine öğrenme temelli çözümü ile istenmeyen sesleri filtrelerken üç mikrofon ve dahili ses yükseltme birimi ile daha net çağrılar yapmaya yardımcı oluyor. Yuvarlak tasarımı ise dış mekanlardaki çağrıları daha net duyabilmek için rüzgar etkisini en aza indiriyor.   Galaxy Buds 2, her biri sadece 5 gram ağırlığındaki kulaklıkları ile hareketli ve sportif yaşam tarzlarına da uyum sağlarken, üç farklı boyuttaki yumuşak ve esnek silikon kulaklık ucu ile mümkün olan en iyi Aktif Gürültü Önleme (ANC) deneyimini yaşatıyor. Galaxy Buds 2'nin uzun süre dayanan pil ömrü, 5 saate kadar oynatma süresi sağlarken tam dolu şarj kutusu ile bu süreye 15 saat daha eklenebiliyor.
Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds Live ,yeni güncelleme ile birlikte 360 derece ses desteği sunmaya başladı!

Samsung’un Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğiyle istenmeyen sesleri bloke eden ve arka plan gürültüsünü %98 oranına kadar azaltabilme kapasitesine sahip Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds Live kulaklıkları, son güncelleme ile birlikte ‘ Galaxy Buds Pro’ modelinde sunulan 360 derece ses desteğine kavuştu.  

 

Samsung’un geliştirilmiş ses özellikleri ile kullanıcılara eşsiz bir ses deneyimi sunan kulak içi  Galaxy Buds ve  Galaxy Buds Live kulaklıkları, yeni güncelleme ile Dolby Head Tracking™ teknolojisi temelli 360 derece ses desteğine sahip oldu. 

Samsung Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds Live, Aktif Gürültü Önleme (ANC) dahil birçok Galaxy Buds Pro özelliğini kullanıcılara sunuyordu. Yeni güncelleme ile birlikte gelen 360 derece ses desteği, şimdi kullanıcıların sinema benzeri ses deneyimi yaşamasına imkan sunuyor. Ayrıca güncelleme, aramalardaki ses kalitesine artış getirirken, Bluetooth bağlantı problemlerini de ortadan kaldırıyor. Samsung’un yeni güncellemesi ‘ Galaxy Wearable’ uygulaması üzerinden indirilebiliyor.

 

Samsung Galaxy Buds 2’nin iki yollu dinamik hoparlörleri ile zengin ses deneyimi

Samsung Galaxy Buds 2, İki yollu dinamik hoparlörlerle güçlü ve derin baslardan berrak tiz seslere, tüm sesleri keyifle dinleme imkanı sağlarken, ses deneyiminin her anını zenginleştiren dengeli bir ses kalitesi sunuyor. Makine öğrenme temelli çözümü ile istenmeyen sesleri filtrelerken üç mikrofon ve dahili ses yükseltme birimi ile daha net çağrılar yapmaya yardımcı oluyor. Yuvarlak tasarımı ise dış mekanlardaki çağrıları daha net duyabilmek için rüzgar etkisini en aza indiriyor.

 

Galaxy Buds 2, her biri sadece 5 gram ağırlığındaki kulaklıkları ile hareketli ve sportif yaşam tarzlarına da uyum sağlarken, üç farklı boyuttaki yumuşak ve esnek silikon kulaklık ucu ile mümkün olan en iyi Aktif Gürültü Önleme (ANC) deneyimini yaşatıyor. Galaxy Buds 2'nin uzun süre dayanan pil ömrü, 5 saate kadar oynatma süresi sağlarken tam dolu şarj kutusu ile bu süreye 15 saat daha eklenebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.