,, ,

AK Parti Eski Kurucular Kurulundan Kemal Albayrak, Öğrencilerin KYK Borçlarını Anlattı

AK Parti Eski Kurucular Kurulundan Kemal Albayrak, Öğrencilerin KYK Borçlarını Anlattı

AK Parti Eski Kurucular Kurulundan Kemal Albayrak News Findy Haber Ajansının sorularını Yanıtladı. Albayrak , Orada da bir düzensizlik var gerçekten çoğu öğrenci icralık durumda dedi

Soru: Öğrenci kredilerine sizce af gelir mi, yada bu kredilerden faiz alınması Sizce uygun mu?

Kemal Albayrak: Orada da bir düzensizlik var gerçekten çoğu öğrenci icralık durumda Çünkü almışlar belli bir şey imkanları olmadığı için iş yok bitiren insanların işsizlik rakamları alabildiğine artmış durumda burada da sıkıntılar var burada afla çözüm değil yani affetmek bu da yanlış bir uygulamadır asıl olan suçludan suç değil de suçu önlemek önemlidir bu öğrencilere o tür bir destek de olunabilir yani her türlü barınmasını, yeme içmesini servisini sağlarsanız zaten öğrencilerin borçlanmasına ihtiyaç yoktur.

Maalesef bu da bir yaradır başıboş bırakılan bir öğrenci her kime sorarsan sor üç kişiden ikisi yurt dışına kaçıyor beyin göçüdür bu herkes Avrupa yı istiyor Demokrasinin Hukukun konforun olduğu yer istiyor o halde burada da bir düzenlemeye gidilmesi şarttır öğrencilerin perişanlığını her vilayette her üniversite kapısında görmek mümkün çoğu okul bırakıyor bundan dolayı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.