,, ,

Rojbin Erden Kimdir?

Kimdir 06.07.2023 - 17:48, Güncelleme: 06.07.2023 - 17:48 8531+ kez okundu.
 

Rojbin Erden Kimdir?

Rojbin Erden Kimdir? Rojbin Erden Kaç Yaşında Nereli? Rojbin Erden Hangi Dizilerde Oynadı?
Rojbin Erden , 1996 yılında İstanbul’da doğan bir model ve oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunudur. Rojbin Erden Mesleğine müzik üzerine devam etmek isterken, oyunculuğa Hasan Yıldırım ile çalışmaya başlayarak adım atmıştır. Rojbin Erden 2022 yılında Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide Melek karakterini canlandırmıştır. Rojbin Erden Bu dizide Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş gibi isimlerle birlikte rol almıştır. Dizisi, Kariyer ve Teknoloji Ödülleri’nde ‘Yılın Dizisi’ ödülünü kazanmıştır. Rojbin Erden ’in isminin anlamı gün kokusu, aydınlık verendir. Rojbin Erden aslen Muğla’lıdır, ancak doğma büyüme İstanbul’dur. Rojbin Erden’in boyu 1.72 cm, kilosu 56 kg ve burcu Oğlak’tır. Rojbin Erden’in sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Resmi Instagram hesabı @rojbinerdn’dir ve 50,5 bin takipçisi vardır
Rojbin Erden Kimdir? Rojbin Erden Kaç Yaşında Nereli? Rojbin Erden Hangi Dizilerde Oynadı?

Rojbin Erden , 1996 yılında İstanbul’da doğan bir model ve oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunudur. Rojbin Erden Mesleğine müzik üzerine devam etmek isterken, oyunculuğa Hasan Yıldırım ile çalışmaya başlayarak adım atmıştır. Rojbin Erden 2022 yılında Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide Melek karakterini canlandırmıştır.

Rojbin Erden Bu dizide Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş gibi isimlerle birlikte rol almıştır. Dizisi, Kariyer ve Teknoloji Ödülleri’nde ‘Yılın Dizisi’ ödülünü kazanmıştır. Rojbin Erden ’in isminin anlamı gün kokusu, aydınlık verendir. Rojbin Erden aslen Muğla’lıdır, ancak doğma büyüme İstanbul’dur. Rojbin Erden’in boyu 1.72 cm, kilosu 56 kg ve burcu Oğlak’tır.

Rojbin Erden’in sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Resmi Instagram hesabı @rojbinerdn’dir ve 50,5 bin takipçisi vardır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.