,, ,

Recep İvedik 7 Nerede Çekildi

Tv-Dünyası 04.01.2024 - 16:42, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:42 10609+ kez okundu.
 

Recep İvedik 7 Nerede Çekildi

Recep İvedik 7, İzmir’in Kozak Yaylası’nda çekildi. Filmde, Recep İvedik köyün ormanlarına zarar verecek bir projeyi engelliyor
Recep İvedik 7 filminin çekimleri, İzmir 'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Yaylası 'nda gerçekleştirilmiştir. Filmin bazı sahneleri de Bergama şehir merkezinde çekilmiştir. Kozak Yaylası, İzmir'in kuzeybatısında yer alan, 1600 metre rakımlı bir yayladır. Yayla, doğal güzellikleri ve zengin bitki örtüsü ile ünlüdür. Filmde, Recep İvedik'in babaannesinden miras kalan bir köye yerleşmesi ve köyün ormanlarına zarar verecek bir projeyi engellemeye çalışması konu alınmaktadır.
Recep İvedik 7, İzmir’in Kozak Yaylası’nda çekildi. Filmde, Recep İvedik köyün ormanlarına zarar verecek bir projeyi engelliyor

Recep İvedik 7 filminin çekimleri, İzmir 'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Yaylası 'nda gerçekleştirilmiştir. Filmin bazı sahneleri de Bergama şehir merkezinde çekilmiştir.

Kozak Yaylası, İzmir'in kuzeybatısında yer alan, 1600 metre rakımlı bir yayladır. Yayla, doğal güzellikleri ve zengin bitki örtüsü ile ünlüdür.

Filmde, Recep İvedik'in babaannesinden miras kalan bir köye yerleşmesi ve köyün ormanlarına zarar verecek bir projeyi engellemeye çalışması konu alınmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.