,, ,

Procto Glyvenol Krem Ne İşe Yarar? Procto Glyvenol Krem Cilde, Yüze, Vajinaya Sürülür mü?

Sağlık 18.12.2023 - 11:41, Güncelleme: 18.12.2023 - 11:41 4482+ kez okundu.
 

Procto Glyvenol Krem Ne İşe Yarar? Procto Glyvenol Krem Cilde, Yüze, Vajinaya Sürülür mü?

Procto Glyvenol Krem Ne İşe Yarar? Procto Glyvenol Krem Cilde, Yüze, Vajinaya Sürülür mü?
Procto Glyvenol krem, dış ve iç hemoroidlerin (rektal/anal bölgede ağrı, kaşıntı ve acıya neden olan damar şişliği) tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Procto Glyvenol kremin etkin maddelerinden biri olan tribenosid, küçük kan damarlarındaki iltihaplanmanın ve ağrıya neden olan maddelerin oluşmasının engellenmesinde bölgesel etki gösterir. Diger etkin madde olan lidokain ise bir lokal anesteziktir ve ağrıyı azaltmaya yardımcı olur. Procto Glyvenol Krem Nasıl Kullanılır? Procto Glyvenol krem, günde 2 kez, sabah ve akşam olmak üzere, etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulanır. Kremi uygularken parmaklarınızın ucunu kullanın ve kremi nazikçe ovun. Procto Glyvenol Krem Yan Etkileri Procto Glyvenol kremin kullanımının bazı yan etkileri olabilir. Bu yan etkiler şunlardır: Kaşıntı, yanma, kızarıklık, cilt döküntüsü Alerjik reaksiyonlar Bulantı, kusma, ishal Procto Glyvenol Krem Cilde, Yüze, Vajinaya Sürülür mü? Procto Glyvenol krem, yalnızca rektal/anal bölgedeki hemoroidlerin tedavisinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Kremin cilt, yüz veya vajina gibi diğer bölgelere uygulanması önerilmez. Procto Glyvenol kremi, yalnızca doktorunuzun talimatlarına göre kullanın.
Procto Glyvenol Krem Ne İşe Yarar? Procto Glyvenol Krem Cilde, Yüze, Vajinaya Sürülür mü?

Procto Glyvenol krem, dış ve iç hemoroidlerin (rektal/anal bölgede ağrı, kaşıntı ve acıya neden olan damar şişliği) tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

Procto Glyvenol kremin etkin maddelerinden biri olan tribenosid, küçük kan damarlarındaki iltihaplanmanın ve ağrıya neden olan maddelerin oluşmasının engellenmesinde bölgesel etki gösterir. Diger etkin madde olan lidokain ise bir lokal anesteziktir ve ağrıyı azaltmaya yardımcı olur.

Procto Glyvenol Krem Nasıl Kullanılır?

Procto Glyvenol krem, günde 2 kez, sabah ve akşam olmak üzere, etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulanır. Kremi uygularken parmaklarınızın ucunu kullanın ve kremi nazikçe ovun.

Procto Glyvenol Krem Yan Etkileri

Procto Glyvenol kremin kullanımının bazı yan etkileri olabilir. Bu yan etkiler şunlardır:

  • Kaşıntı, yanma, kızarıklık, cilt döküntüsü
  • Alerjik reaksiyonlar
  • Bulantı, kusma, ishal

Procto Glyvenol Krem Cilde, Yüze, Vajinaya Sürülür mü?

Procto Glyvenol krem, yalnızca rektal/anal bölgedeki hemoroidlerin tedavisinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Kremin cilt, yüz veya vajina gibi diğer bölgelere uygulanması önerilmez.

Procto Glyvenol kremi, yalnızca doktorunuzun talimatlarına göre kullanın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.