,, ,

Pizza baharatı Tarifi

Yemek 17.08.2023 - 17:50, Güncelleme: 17.08.2023 - 17:50 10859+ kez okundu.
 

Pizza baharatı Tarifi

Pizza baharatı Tarifi
Pizza baharatı , pizzada kullanılan bir baharat karışımıdır. Genellikle kekik, tuz, sarımsak tozu, kırmızı biber ve karabiber içerir. Pizza baharatını evde yapmak çok kolaydır. Pizza baharatı yapmak için gerekli malzemeler: 1 yemek kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı sarımsak tozu 1/4 çay kaşığı kırmızı biber 1/4 çay kaşığı karabiber Pizza baharatı yapmak için adımlar: Tüm baharatları bir kasede karıştırın. Baharat karışımını hava geçirmez bir kapta saklayın. Pizza baharatını pizzada kullanmak için, pizza sosunun üzerine serpiştirin. Ayrıca, pizza peyniri ile birlikte pizzaya ekleyebilirsiniz. Pizza baharatını diğer yemeklerde de kullanabilirsiniz. Örneğin, makarna sosuna, et yemeklerine veya salatalara ekleyebilirsiniz. Pizza baharatını evde yapmak, hazır olarak satın almaktan çok daha ekonomiktir. Ayrıca, evde yaptığınız pizza baharatında, istediğiniz baharat miktarını ayarlayabilirsiniz.
Pizza baharatı Tarifi

Pizza baharatı , pizzada kullanılan bir baharat karışımıdır. Genellikle kekik, tuz, sarımsak tozu, kırmızı biber ve karabiber içerir. Pizza baharatını evde yapmak çok kolaydır.

Pizza baharatı yapmak için gerekli malzemeler:

  • 1 yemek kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1/2 çay kaşığı sarımsak tozu
  • 1/4 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1/4 çay kaşığı karabiber

Pizza baharatı yapmak için adımlar:

  1. Tüm baharatları bir kasede karıştırın.
  2. Baharat karışımını hava geçirmez bir kapta saklayın.

Pizza baharatını pizzada kullanmak için, pizza sosunun üzerine serpiştirin. Ayrıca, pizza peyniri ile birlikte pizzaya ekleyebilirsiniz.

Pizza baharatını diğer yemeklerde de kullanabilirsiniz. Örneğin, makarna sosuna, et yemeklerine veya salatalara ekleyebilirsiniz.

Pizza baharatını evde yapmak, hazır olarak satın almaktan çok daha ekonomiktir. Ayrıca, evde yaptığınız pizza baharatında, istediğiniz baharat miktarını ayarlayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.