,, ,

Pasaport kaydı yapılan telefon kaç günde açılır?

Bilim-Teknoloji 12.07.2023 - 15:47, Güncelleme: 12.07.2023 - 15:51 9103+ kez okundu.
 

Pasaport kaydı yapılan telefon kaç günde açılır?

Pasaport kaydı yapılan telefon kaç günde açılır?
Pasaport kaydı , yurt dışından getirilen telefonların Türkiye ’de kullanılabilmesi için yapılması gereken bir işlemdir. Pasaport kaydı için e-devlet platformunu kullanabilirsiniz. Pasaport kaydı yapmak için 20.000 TL harç ödemeniz gerekmektedir. Pasaport kaydı yapılan telefonun açılması için net bir süre vermek mümkün değildir. Bu süre sistemde yaşanan yoğunluğa göre uzayabilmektedir. Genellikle işlem yapıldıktan sonra telefonlar anında kullanıma açılmaktadır. Ancak bazı durumlarda bu süre birkaç saat veya birkaç gün sarkabilmektedir. Pasaport kaydı yaptırdıktan sonra telefonunuz kullanıma açılmamışsa kullandığınız hattın müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden hem IMEI kaydı durumunu öğrenebilir hem de daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Pasaport kaydı yapılan telefon kaç günde açılır?

Pasaport kaydı , yurt dışından getirilen telefonların Türkiye ’de kullanılabilmesi için yapılması gereken bir işlemdir. Pasaport kaydı için e-devlet platformunu kullanabilirsiniz. Pasaport kaydı yapmak için 20.000 TL harç ödemeniz gerekmektedir.

Pasaport kaydı yapılan telefonun açılması için net bir süre vermek mümkün değildir. Bu süre sistemde yaşanan yoğunluğa göre uzayabilmektedir. Genellikle işlem yapıldıktan sonra telefonlar anında kullanıma açılmaktadır. Ancak bazı durumlarda bu süre birkaç saat veya birkaç gün sarkabilmektedir.

Pasaport kaydı yaptırdıktan sonra telefonunuz kullanıma açılmamışsa kullandığınız hattın müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden hem IMEI kaydı durumunu öğrenebilir hem de daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.