,, ,

Onur Yiğit Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 16:56, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:56 7143+ kez okundu.
 

Onur Yiğit Kimdir?

Onur Yiğit Kimdir?
1984 İzmir doğumlu olan Onur Yiğit , Celal Bayar Üniversitesi, İşletme Bölümü'nü tamamladı. İzmir 1. bölgede yer alan birçok özel sağlık kuruluşunda, kurucu üyelik ve yönetici olarak görev aldı.   2002 yılında, 18 yaşında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olarak başlayan siyasi hayatına şu an, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Büyükşehir Meclisi Encümeni olarak devam etmektedir.  İyi derecede İngilizce bilen Onur Yiğit , evli ve 2 çocuk babasıdır.
Onur Yiğit Kimdir?

1984 İzmir doğumlu olan Onur Yiğit , Celal Bayar Üniversitesi, İşletme Bölümü'nü tamamladı. İzmir 1. bölgede yer alan birçok özel sağlık kuruluşunda, kurucu üyelik ve yönetici olarak görev aldı.

 

2002 yılında, 18 yaşında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olarak başlayan siyasi hayatına şu an, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Büyükşehir Meclisi Encümeni olarak devam etmektedir.  İyi derecede İngilizce bilen Onur Yiğit , evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.