,, ,

Onur Emrah Yıldız Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 17:16, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:16 8381+ kez okundu.
 

Onur Emrah Yıldız Kimdir?

Onur Emrah Yıldız Kimdir?
Onur Emrah Yıldız 1986 yılında İzmir’in Çiğli ilçesinde doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.   2009 yılından itibaren 3 yıl boyunca çalıştığı aile şirketinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nde çalışmaya başladı. 2019 yılında Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı. Birçok konuda örnek çalışmalara imza attı. Onur Emrah Yıldız evli ve 6 yaşındaki 2 çocuk babasıdır.
Onur Emrah Yıldız Kimdir?

Onur Emrah Yıldız 1986 yılında İzmir’in Çiğli ilçesinde doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

 

2009 yılından itibaren 3 yıl boyunca çalıştığı aile şirketinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nde çalışmaya başladı. 2019 yılında Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı. Birçok konuda örnek çalışmalara imza attı. Onur Emrah Yıldız evli ve 6 yaşındaki 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.