,, ,

Mor renk makyaj Nasıl Yapılır

Yaşam 15.07.2023 - 16:57, Güncelleme: 15.07.2023 - 16:57 6292+ kez okundu.
 

Mor renk makyaj Nasıl Yapılır

Mor renk makyaj Nasıl Yapılır
Mor renk makyaj , hem göz alıcı hem de zarif bir görünüm sağlayan bir makyaj stili. Mor renk, göz rengi ve ten rengine göre farklı tonlarda kullanılabilir. Mor renk makyaj yaparken dikkat etmen gereken bazı püf noktalar şunlar: Mor elbiseler, genellikle soğuk alt tonlu bir renk olduğundan, soğuk alt tonlu makyaj renkleri tercih edilmelidir. Bu nedenle, makyajda mor, mürdüm, gri, pembe, gümüş, platin gibi renkler kullanılmalıdır. Mor renk göz makyajı yaparken, mutlaka farklı tonlardaki mor farları bir arada kullanmalısın. Böylece gözlerine derinlik ve ışıltı katabilirsin. Göz kapağının ortasına açık mor, dış köşesine koyu mor ve kirpik diplerine mürdüm far uygulayabilirsin. Mor renk dudak makyajı yaparken, ten rengine uygun bir ruj seçmelisin. Açık tenliler için lavanta ve lila tonları, esmer tenliler için ise bordo ve vişne çürüğü tonları daha uygun olacaktır. Rujun mat veya parlak olması ise tercihine bağlı. Mor renk makyajla birlikte daha yırtıcı bakışlara sahip olmak istersen aynı zamanda metalik tonları da makyajının içerisine yedirme imkanın bulunmaktadır. Mor makyajla birlikte gözün iç kısımlarına uygulanacak beyaz ya da simli şekildeki bir göz kalemi, özellikle büyük çaptaki gözlere sahip olan hanımlar için büyük avantaj sağlayacaktır. Mor renk makyaj yaparken ten makyajını da ihmal etmemelisin. Porselen gibi bir cilt görünümü için mat fondöten ve pudra kullanabilirsin. Allık olarak ise şeftali veya pembe tonlarını tercih edebilirsin.
Mor renk makyaj Nasıl Yapılır

Mor renk makyaj , hem göz alıcı hem de zarif bir görünüm sağlayan bir makyaj stili. Mor renk, göz rengi ve ten rengine göre farklı tonlarda kullanılabilir. Mor renk makyaj yaparken dikkat etmen gereken bazı püf noktalar şunlar:

  • Mor elbiseler, genellikle soğuk alt tonlu bir renk olduğundan, soğuk alt tonlu makyaj renkleri tercih edilmelidir. Bu nedenle, makyajda mor, mürdüm, gri, pembe, gümüş, platin gibi renkler kullanılmalıdır.
  • Mor renk göz makyajı yaparken, mutlaka farklı tonlardaki mor farları bir arada kullanmalısın. Böylece gözlerine derinlik ve ışıltı katabilirsin. Göz kapağının ortasına açık mor, dış köşesine koyu mor ve kirpik diplerine mürdüm far uygulayabilirsin.
  • Mor renk dudak makyajı yaparken, ten rengine uygun bir ruj seçmelisin. Açık tenliler için lavanta ve lila tonları, esmer tenliler için ise bordo ve vişne çürüğü tonları daha uygun olacaktır. Rujun mat veya parlak olması ise tercihine bağlı.
  • Mor renk makyajla birlikte daha yırtıcı bakışlara sahip olmak istersen aynı zamanda metalik tonları da makyajının içerisine yedirme imkanın bulunmaktadır. Mor makyajla birlikte gözün iç kısımlarına uygulanacak beyaz ya da simli şekildeki bir göz kalemi, özellikle büyük çaptaki gözlere sahip olan hanımlar için büyük avantaj sağlayacaktır.
  • Mor renk makyaj yaparken ten makyajını da ihmal etmemelisin. Porselen gibi bir cilt görünümü için mat fondöten ve pudra kullanabilirsin. Allık olarak ise şeftali veya pembe tonlarını tercih edebilirsin.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.