,, ,

Moksefen 400 Mg Film Tablet Ne İşe Yarar? Moksefen Ne İçin Kullanılır?

Sağlık 06.04.2024 - 15:11, Güncelleme: 06.04.2024 - 15:13 6893 kez okundu.
 

Moksefen 400 Mg Film Tablet Ne İşe Yarar? Moksefen Ne İçin Kullanılır?

Moksefen 400 Mg Film Tablet, bakteriyel enfeksiyonların tedavisinde etkili bir antibiyotiktir. Moksifloksasin etkin maddesi ile enfeksiyonları hızla iyileştirir
Moksefen 400 Mg Film Tablet , bakterilerin neden olduğu enfeksiyonların tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Etkin maddesi moksifloksasin olan Moksefen, bakterileri öldürerek enfeksiyonun iyileşmesine yardımcı olur. Moksefen 400 Mg Film Tablet Ne İçin Kullanılır? Solunum yolu enfeksiyonları: Toplumdan edinilmiş pnömoni (akciğer enfeksiyonu), kronik bronşitin akut alevlenmesi (bronşit), sinüzit (sinüs enfeksiyonu) Cilt ve yumuşak doku enfeksiyonları: Komplike olmayan ve komplike cilt ve yumuşak doku enfeksiyonları Karın içi enfeksiyonlar: Komplike intraabdominal enfeksiyonlar (karın içi enfeksiyonlar) Diğer enfeksiyonlar: Pelvik inflamatuar hastalık (PID), Lyme hastalığı, gonore Moksefen 400 Mg Film Tablet Kimler Tarafından Kullanılmamalıdır? Moksefen 400 Mg Film Tablet'e veya ilacın herhangi bir bileşenine karşı alerjisi olan kişiler tarafından kullanılmamalıdır. Moksifloksasin, tendon iltihabı ve kopması riskini artırabileceğinden, tendon problemi olan veya kortikosteroid kullanan kişiler tarafından kullanılmamalıdır. Hamilelerin ve emziren annelerin kullanmadan önce doktora danışmaları gerekir. Moksefen 400 Mg Film Tablet'in Yan Etkileri Nelerdir? Mide bulantısı, kusma, ishal Baş ağrısı, baş dönmesi Uyku hali Deri döküntüsü, kaşıntı Eklem ağrısı Mide ağrısı Moksefen 400 Mg Film Tablet Nasıl Kullanılır? Moksefen 400 Mg Film Tablet, günde bir kez 400 mg olarak aç veya tok karnına bir bardak su ile yutulur. Tedavi süresi enfeksiyonun tipine ve şiddetine göre doktorunuz tarafından belirlenir. Moksefen 400 Mg Film Tablet'i doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın. Moksefen 400 Mg Film Tablet Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler: Moksefen 400 Mg Film Tablet kullanırken güneş ışınlarından kaçının. Moksefen 400 Mg Film Tablet kullanırken alkol almaktan kaçının. Moksefen 400 Mg Film Tablet'i doktorunuzun önerdiği süreden daha uzun süre kullanmayın. Moksefen 400 Mg Film Tablet Reçetesiz Alınır mı? Moksefen 400 Mg Film Tablet, reçeteli bir ilaçtır. Doktorunuzun reçetesi olmadan Moksefen 400 Mg Film Tablet satın alamazsınız.
Moksefen 400 Mg Film Tablet, bakteriyel enfeksiyonların tedavisinde etkili bir antibiyotiktir. Moksifloksasin etkin maddesi ile enfeksiyonları hızla iyileştirir

Moksefen 400 Mg Film Tablet , bakterilerin neden olduğu enfeksiyonların tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Etkin maddesi moksifloksasin olan Moksefen, bakterileri öldürerek enfeksiyonun iyileşmesine yardımcı olur.

Moksefen 400 Mg Film Tablet Ne İçin Kullanılır?

  • Solunum yolu enfeksiyonları: Toplumdan edinilmiş pnömoni (akciğer enfeksiyonu), kronik bronşitin akut alevlenmesi (bronşit), sinüzit (sinüs enfeksiyonu)
  • Cilt ve yumuşak doku enfeksiyonları: Komplike olmayan ve komplike cilt ve yumuşak doku enfeksiyonları
  • Karın içi enfeksiyonlar: Komplike intraabdominal enfeksiyonlar (karın içi enfeksiyonlar)
  • Diğer enfeksiyonlar: Pelvik inflamatuar hastalık (PID), Lyme hastalığı, gonore

Moksefen 400 Mg Film Tablet Kimler Tarafından Kullanılmamalıdır?

  • Moksefen 400 Mg Film Tablet'e veya ilacın herhangi bir bileşenine karşı alerjisi olan kişiler tarafından kullanılmamalıdır.
  • Moksifloksasin, tendon iltihabı ve kopması riskini artırabileceğinden, tendon problemi olan veya kortikosteroid kullanan kişiler tarafından kullanılmamalıdır.
  • Hamilelerin ve emziren annelerin kullanmadan önce doktora danışmaları gerekir.

Moksefen 400 Mg Film Tablet'in Yan Etkileri Nelerdir?

  • Mide bulantısı, kusma, ishal
  • Baş ağrısı, baş dönmesi
  • Uyku hali
  • Deri döküntüsü, kaşıntı
  • Eklem ağrısı
  • Mide ağrısı

Moksefen 400 Mg Film Tablet Nasıl Kullanılır?

  • Moksefen 400 Mg Film Tablet, günde bir kez 400 mg olarak aç veya tok karnına bir bardak su ile yutulur.
  • Tedavi süresi enfeksiyonun tipine ve şiddetine göre doktorunuz tarafından belirlenir.
  • Moksefen 400 Mg Film Tablet'i doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın.

Moksefen 400 Mg Film Tablet Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Moksefen 400 Mg Film Tablet Reçetesiz Alınır mı?

Moksefen 400 Mg Film Tablet, reçeteli bir ilaçtır. Doktorunuzun reçetesi olmadan Moksefen 400 Mg Film Tablet satın alamazsınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.