,, ,

Mesud Uz Kimdir, Nerelidir? Mesud Uz Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 28.07.2023 - 17:08, Güncelleme: 28.07.2023 - 17:11 5946+ kez okundu.
 

Mesud Uz Kimdir, Nerelidir? Mesud Uz Hayatı ve Biyografisi

Mesud Uz Kimdir, Nerelidir? Mesud Uz Hayatı ve Biyografisi
Mesud Uz , 1979 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Mesud Uz , 1997 yılından beri seslendirme sanatçılığı yapmaktadır. Seslendirme alanında birçok dizi, film ve reklamda çalışmıştır. Oyuncu olarak ise 2009 yılından itibaren ekranlara gelmiştir. Mesud UzMesud Uz, ilk oyunculuk deneyimini 2009 yılında "Arka Sokaklar" adlı dizide yaşadı. Dizi, 15 sezondur devam etmektedir ve Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biridir. Mesud Uz , dizide "Serdar" karakterini canlandırmıştır. Mesud Uz , 2011 yılında "Aşk ve Mavi" adlı dizide rol almıştır. Dizi, 3 sezondur devam etmiş ve 2014 yılında final yapmıştır. Mesud Uz , dizide "Sevda" karakterini canlandırmıştır. Mesud Uz , 2016 yılında "Payitaht Abdülhamid" adlı dizide rol almaya başlamıştır. Dizi, 4 sezondur devam etmektedir ve halen devam etmektedir. Mesud Uz , dizide "Zakaryan" karakterini canlandırmaktadır. Mesud Uz , aynı zamanda bir yazardır. 2019 yılında "Boş" adlı bir romanı yayınlanmıştır. Roman, iki çocuğunu kaybeden bir babanın hikayesini anlatmaktadır. Mesud Uz , evli ve iki çocuk babasıdır.
Mesud Uz Kimdir, Nerelidir? Mesud Uz Hayatı ve Biyografisi

Mesud Uz , 1979 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun oldu.

Mesud Uz , 1997 yılından beri seslendirme sanatçılığı yapmaktadır. Seslendirme alanında birçok dizi, film ve reklamda çalışmıştır. Oyuncu olarak ise 2009 yılından itibaren ekranlara gelmiştir.

Mesud UzMesud Uz, ilk oyunculuk deneyimini 2009 yılında "Arka Sokaklar" adlı dizide yaşadı. Dizi, 15 sezondur devam etmektedir ve Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biridir. Mesud Uz , dizide "Serdar" karakterini canlandırmıştır.

Mesud Uz , 2011 yılında "Aşk ve Mavi" adlı dizide rol almıştır. Dizi, 3 sezondur devam etmiş ve 2014 yılında final yapmıştır. Mesud Uz , dizide "Sevda" karakterini canlandırmıştır.

Mesud Uz , 2016 yılında "Payitaht Abdülhamid" adlı dizide rol almaya başlamıştır. Dizi, 4 sezondur devam etmektedir ve halen devam etmektedir. Mesud Uz , dizide "Zakaryan" karakterini canlandırmaktadır.

Mesud Uz , aynı zamanda bir yazardır. 2019 yılında "Boş" adlı bir romanı yayınlanmıştır. Roman, iki çocuğunu kaybeden bir babanın hikayesini anlatmaktadır.

Mesud Uz , evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.