,, ,

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef All Star'da ilk elenen yarışmacı kim oldu?

Tv-Dünyası 17.07.2023 - 12:31, Güncelleme: 17.07.2023 - 12:31 3944+ kez okundu.
 

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef All Star'da ilk elenen yarışmacı kim oldu?

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef All Star'da ilk elenen yarışmacı kim oldu?
MasterChef All Star ’da ilk elenen yarışmacı belli oldu. 16 Temmuz 2023 tarihinde yayınlanan bölümde, yaratıcılık menüsü ve şef tabağı yapma etaplarında başarısız olan Güzide Mertcan yarışmaya veda etti. Güzide Mertcan , elenmesinin ardından duygusal bir veda konuşması yaptı ve sona kadar gitmeyecekse burada vakit kaybetmenin anlamı olmadığını söyledi. Güzide Mertcan , sosyal medya hesabından da yarışmayla ilgili açıklamalarda bulundu ve kendisine destek verenlere teşekkür etti. MasterChef All Star , her sezondan başarılı yarışmacıların bir araya geldiği bir yemek yarışması programıdır. TV8 kanalında yayınlanan programın jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya , Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ’dır. Yarışmacılar, farklı etaplar ve oyunlarla hem bireysel hem de takım olarak performanslarını sergilemektedir. Yarışmanın sonunda MasterChef All Star unvanını kazanan yarışmacı 250 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olacaktır
MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef All Star'da ilk elenen yarışmacı kim oldu?

MasterChef All Star ’da ilk elenen yarışmacı belli oldu. 16 Temmuz 2023 tarihinde yayınlanan bölümde, yaratıcılık menüsü ve şef tabağı yapma etaplarında başarısız olan Güzide Mertcan yarışmaya veda etti. Güzide Mertcan , elenmesinin ardından duygusal bir veda konuşması yaptı ve sona kadar gitmeyecekse burada vakit kaybetmenin anlamı olmadığını söyledi. Güzide Mertcan , sosyal medya hesabından da yarışmayla ilgili açıklamalarda bulundu ve kendisine destek verenlere teşekkür etti.

MasterChef All Star , her sezondan başarılı yarışmacıların bir araya geldiği bir yemek yarışması programıdır. TV8 kanalında yayınlanan programın jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya , Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ’dır. Yarışmacılar, farklı etaplar ve oyunlarla hem bireysel hem de takım olarak performanslarını sergilemektedir. Yarışmanın sonunda MasterChef All Star unvanını kazanan yarışmacı 250 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olacaktır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.