,, ,

Marshmallow Nedir, Nasıl Yapılır?

Yemek 27.07.2023 - 17:58, Güncelleme: 27.07.2023 - 17:58 7400+ kez okundu.
 

Marshmallow Nedir, Nasıl Yapılır?

Marshmallow Nedir, Nasıl Yapılır?
Marshmallow , şeker, su ve jelatinden yapılan bir tatlı türüdür. Marshmallow , genellikle beyaz renklidir, ancak farklı renklerde de yapılabilir. Marshmallow , genellikle çikolata sosu, meyve sosu ve diğer tatlılarla servis edilir. Marshmallow, ilk olarak 18. yüzyılda Fransa 'da yapılmıştır. Marshmallow , Fransa 'dan diğer Avrupa ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri'ne yayılmıştır. Marshmallow , günümüzde dünyanın birçok ülkesinde popüler bir tatlı türüdür. Marshmallow , evde de yapılabilir. Marshmallow yapmak için, şeker, su ve jelatini bir tencereye koyun ve kaynatın. Kaynayan karışımı, düşük ateşte 15-20 dakika pişirin. Pişen karışımı, bir kaşıkla bir tepsiye dökün ve soğumaya bırakın. Soğuyan marshmallowları, istediğiniz gibi şekillendirin ve servis edin. Marshmallow , kalorisi yüksek bir tatlı türüdür. Marshmallow, günde 1-2 adet tüketilmelidir. Marshmallow, fazla tüketildiğinde kilo alımına neden olabilir. Marshmallow , besin değeri açısından oldukça düşüktür. Marshmallow , kalori, şeker ve karbonhidrat açısından zengindir. Marshmallow, protein, lif, vitamin ve mineral açısından ise oldukça fakirdir. Marshmallow , özellikle çocuklar tarafından çok sevilen bir tatlı türüdür. Marshmallow, şeker içeriği yüksek olduğu için, çocukların günde fazla tüketmemesi gerekir. Marshmallow, ayrıca, diş çürümelerine de neden olabilir. Marshmallow , evde de yapılabilir. Marshmallow yapmak için, aşağıdaki malzemelere ihtiyacınız olacak: 1 su bardağı su 2 su bardağı şeker 1 paket jelatin Vanilya esansı (isteğe bağlı) Yapılışı: Su ve şekeri bir tencereye koyun ve kaynatın. Kaynayan karışımı, düşük ateşte 15-20 dakika pişirin. Pişen karışıma jelatini ekleyin ve karıştırın. Vanilya esansını ekleyin (isteğe bağlı). Karışımı, bir kaşıkla bir tepsiye dökün ve soğumaya bırakın. Soğuyan marshmallowları, istediğiniz gibi şekillendirin ve servis edin.
Marshmallow Nedir, Nasıl Yapılır?

Marshmallow , şeker, su ve jelatinden yapılan bir tatlı türüdür. Marshmallow , genellikle beyaz renklidir, ancak farklı renklerde de yapılabilir. Marshmallow , genellikle çikolata sosu, meyve sosu ve diğer tatlılarla servis edilir.

Marshmallow, ilk olarak 18. yüzyılda Fransa 'da yapılmıştır. Marshmallow , Fransa 'dan diğer Avrupa ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri'ne yayılmıştır. Marshmallow , günümüzde dünyanın birçok ülkesinde popüler bir tatlı türüdür.

Marshmallow , evde de yapılabilir. Marshmallow yapmak için, şeker, su ve jelatini bir tencereye koyun ve kaynatın. Kaynayan karışımı, düşük ateşte 15-20 dakika pişirin. Pişen karışımı, bir kaşıkla bir tepsiye dökün ve soğumaya bırakın. Soğuyan marshmallowları, istediğiniz gibi şekillendirin ve servis edin.

Marshmallow , kalorisi yüksek bir tatlı türüdür. Marshmallow, günde 1-2 adet tüketilmelidir. Marshmallow, fazla tüketildiğinde kilo alımına neden olabilir.

Marshmallow , besin değeri açısından oldukça düşüktür. Marshmallow , kalori, şeker ve karbonhidrat açısından zengindir. Marshmallow, protein, lif, vitamin ve mineral açısından ise oldukça fakirdir.

Marshmallow , özellikle çocuklar tarafından çok sevilen bir tatlı türüdür. Marshmallow, şeker içeriği yüksek olduğu için, çocukların günde fazla tüketmemesi gerekir. Marshmallow, ayrıca, diş çürümelerine de neden olabilir.

Marshmallow , evde de yapılabilir. Marshmallow yapmak için, aşağıdaki malzemelere ihtiyacınız olacak:

  • 1 su bardağı su
  • 2 su bardağı şeker
  • 1 paket jelatin
  • Vanilya esansı (isteğe bağlı)

Yapılışı:

  1. Su ve şekeri bir tencereye koyun ve kaynatın.
  2. Kaynayan karışımı, düşük ateşte 15-20 dakika pişirin.
  3. Pişen karışıma jelatini ekleyin ve karıştırın.
  4. Vanilya esansını ekleyin (isteğe bağlı).
  5. Karışımı, bir kaşıkla bir tepsiye dökün ve soğumaya bırakın.
  6. Soğuyan marshmallowları, istediğiniz gibi şekillendirin ve servis edin.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.