,, ,

Kuş Uçuşu dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Tv-Dünyası 15.07.2023 - 16:21, Güncelleme: 15.07.2023 - 16:21 3795+ kez okundu.
 

Kuş Uçuşu dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Kuş Uçuşu dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?
Kuş Uçuşu ,  Netflix ’te yayınlanan yerli bir dram dizisidir. Dizinin konusu şöyle: Biri X diğeri Y kuşağını temsil eden iki kadın arasındaki çarpışma üzerinden ilerleyen dizide, deneyimli, idealist bir haberci olan Lale ( Birce Akalay ) ile "biri olmaya" can atan hırslı bir genç olan Aslı ( Miray Daner ) arasındaki rekabet anlatılıyor. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek? Dizinin oyuncu kadrosunda Birce Akalay , Miray Daner , İbrahim Çelikkol , İrem Sak , Burak Yamantürk , Defne Kayalar , Zafer Ergin ,  Şifanur Gül gibi isimler yer alıyor12. Dizinin senaristliğini Meriç Acemi , yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer ve Koray Kerimoğlu yapıyor. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor ve 3 Haziran 2022’de Netflix ’te yayınlanmaya başladı. Dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.
Kuş Uçuşu dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Kuş Uçuşu Netflix ’te yayınlanan yerli bir dram dizisidir. Dizinin konusu şöyle:

Biri X diğeri Y kuşağını temsil eden iki kadın arasındaki çarpışma üzerinden ilerleyen dizide, deneyimli, idealist bir haberci olan Lale ( Birce Akalay ) ile "biri olmaya" can atan hırslı bir genç olan Aslı ( Miray Daner ) arasındaki rekabet anlatılıyor. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

Dizinin oyuncu kadrosunda Birce Akalay , Miray Daner , İbrahim Çelikkol , İrem Sak , Burak Yamantürk , Defne Kayalar , Zafer Ergin Şifanur Gül gibi isimler yer alıyor12. Dizinin senaristliğini Meriç Acemi , yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer ve Koray Kerimoğlu yapıyor.

Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor ve 3 Haziran 2022’de Netflix ’te yayınlanmaya başladı. Dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.