,, ,

Defne Kayalar Kimdir?

Kimdir 16.06.2023 - 09:10, Güncelleme: 16.06.2023 - 09:10 5055+ kez okundu.
 

Defne Kayalar Kimdir?

Defne Kayalar Kimdir?
Defne Kayalar , 31 Mayıs 1975’te Ankara’da doğan Türk oyuncudur. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü mezunudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünde asistanlık yapmıştır. Defne Kayalar Oyunculuğa 2010 yılında Keskin Bıçak dizisinde rol alarak başlamıştır Defne Kayalar Daha sonra 20 Dakika, Medcezir , Bu Şehir Arkandan Gelecek, Fi, Dip, Hakan: Muhafız, Bir Başkadır, Ayak İşleri, Saklı ve Kuş Uçuşu gibi dizilerde oynamıştır. Defne Kayalar Ayrıca Delibal , Yol Ayrımı, I Am You ve Aniden gibi sinema filmlerinde de rol almıştır. Defne Kayalar 2014 yılında yönetmen Ali Bilgin ile evlenmiş ve bir çocuk sahibi olmuştur.
Defne Kayalar Kimdir?

Defne Kayalar , 31 Mayıs 1975’te Ankara’da doğan Türk oyuncudur. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü mezunudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünde asistanlık yapmıştır. Defne Kayalar Oyunculuğa 2010 yılında Keskin Bıçak dizisinde rol alarak başlamıştır

Defne Kayalar Daha sonra 20 Dakika, Medcezir , Bu Şehir Arkandan Gelecek, Fi, Dip, Hakan: Muhafız, Bir Başkadır, Ayak İşleri, Saklı ve Kuş Uçuşu gibi dizilerde oynamıştır. Defne Kayalar Ayrıca Delibal , Yol Ayrımı, I Am You ve Aniden gibi sinema filmlerinde de rol almıştır. Defne Kayalar 2014 yılında yönetmen Ali Bilgin ile evlenmiş ve bir çocuk sahibi olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.