,, ,

Karalama Defteri Kimin Eseri

Gündem 04.01.2024 - 16:19, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:19 3558+ kez okundu.
 

Karalama Defteri Kimin Eseri

Karalama Defteri Kimin Eseri
" Karalama Defteri " isimli eser, Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatına deneme ve eleştirileriyle damgasını vuran Nurullah Ataç 'a aittir. Eser, 1933 yılında ilk kez basılmıştır. Eser, yazarın günlük hayatındaki gözlemlerinden ve düşüncelerini yansıtmaktadır. Yazar, eserde dil, edebiyat, sanat, kültür, siyaset ve toplumsal konulara değinmektedir. "Karalama Defteri", Türk edebiyatında deneme türünün önemli örneklerinden biridir. Eser, yazarın kendine özgü üslubu ve eleştirel yaklaşımıyla dikkat çekmektedir. Eser, 2023 yılı itibarıyla Yapı Kredi Yayınları tarafından basılmaktadır.
Karalama Defteri Kimin Eseri

" Karalama Defteri " isimli eser, Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatına deneme ve eleştirileriyle damgasını vuran Nurullah Ataç 'a aittir. Eser, 1933 yılında ilk kez basılmıştır.

Eser, yazarın günlük hayatındaki gözlemlerinden ve düşüncelerini yansıtmaktadır. Yazar, eserde dil, edebiyat, sanat, kültür, siyaset ve toplumsal konulara değinmektedir.

"Karalama Defteri", Türk edebiyatında deneme türünün önemli örneklerinden biridir. Eser, yazarın kendine özgü üslubu ve eleştirel yaklaşımıyla dikkat çekmektedir.

Eser, 2023 yılı itibarıyla Yapı Kredi Yayınları tarafından basılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.