,, ,

Instagram Meta Verified Nedir? Meta Verified Nasıl Alınır?

Bilim-Teknoloji 19.06.2023 - 17:30, Güncelleme: 19.06.2023 - 17:30 16589+ kez okundu.
 

Instagram Meta Verified Nedir? Meta Verified Nasıl Alınır?

Instagram Meta Verified Nedir? Meta Verified Nasıl Alınır?
Instagram Meta Verified , Instagram ve Facebook’ta mavi onay işareti almanızı sağlayan bir abonelik paketidir. Meta Verified , şu anda sadece Hindistan’da iOS ve Android’de kullanılabilir. Meta Verified aboneliği olan kişiler, aşağıdaki avantajlara sahip olurlar Mavi onay işareti En yaygın sorunlar için hesap desteği Hesaplar için aktif taklit izleme Instagram Hikayelerinizde özel çıkartmalar   Meta Verified aboneliği almak için, Instagram veya Facebook’ta “Ayarlar” bölümüne gidin. “Hesap Merkezi” ve sonra “ Meta Verified ” seçeneğine tıklayın. Eğer hesabınız için uygunsa, isminizin ve profil fotoğrafınızın altında “Meta Verified kullanılabilir” mesajını göreceksiniz. Meta Verified aboneliği için onay sürecini tamamlamak ve kimliğinizi doğrulamak için devlet tarafından verilmiş bir fotoğraflı kimlik belgesi ve varsa bir selfie videosu sağlamanız gerekecektir. Meta Verified aboneliği fiyatı ve uygunluk koşulları hakkında daha fazla bilgi için yardım merkezini ziyaret edebilirsiniz.     
Instagram Meta Verified Nedir? Meta Verified Nasıl Alınır?

Instagram Meta Verified , Instagram ve Facebook’ta mavi onay işareti almanızı sağlayan bir abonelik paketidir. Meta Verified , şu anda sadece Hindistan’da iOS ve Android’de kullanılabilir. Meta Verified aboneliği olan kişiler, aşağıdaki avantajlara sahip olurlar

Mavi onay işareti
En yaygın sorunlar için hesap desteği
Hesaplar için aktif taklit izleme
Instagram Hikayelerinizde özel çıkartmalar

 


Meta Verified aboneliği almak için, Instagram veya Facebook’ta “Ayarlar” bölümüne gidin. “Hesap Merkezi” ve sonra “ Meta Verified ” seçeneğine tıklayın. Eğer hesabınız için uygunsa, isminizin ve profil fotoğrafınızın altında “ Meta Verified kullanılabilir” mesajını göreceksiniz. Meta Verified aboneliği için onay sürecini tamamlamak ve kimliğinizi doğrulamak için devlet tarafından verilmiş bir fotoğraflı kimlik belgesi ve varsa bir selfie videosu sağlamanız gerekecektir.

Meta Verified aboneliği fiyatı ve uygunluk koşulları hakkında daha fazla bilgi için yardım merkezini ziyaret edebilirsiniz. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.