,, ,

Iğdır Valisi Ercan Turan Oldu

Gündem 10.08.2023 - 11:10, Güncelleme: 10.08.2023 - 11:10 4032+ kez okundu.
 

Iğdır Valisi Ercan Turan Oldu

Iğdır Valisi Ercan Turan Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın imzasıyla Resmi Gazete ’de yayımlanan kararnameyle 57 ilin valisi değişti. Bu kapsamda Iğdır Valiliği görevine Ercan Turan atandı. Ercan Turan kimdir? Ercan Turan, 1978 yılında Kars’ta doğdu. Orta ve lise öğrenimini Sakarya’nın Karasu ilçesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında İçişleri Bakanlığı sınavını kazanarak kaymakam adayı oldu. Nevşehir, Adana, Çelikhan, Zeytinburnu gibi çeşitli il ve ilçelerde kaymakamlık görevlerinde bulundu. İngiltere’de Leicester Üniversitesi’nde bir yıl süreyle İngilizce dil eğitimi aldı. Ercan Turan, dün akşam yayınlanan kararnameyle Iğdır Valiliği görevine getirildi. Yeni vali, göreve başlamak üzere Iğdır’a hareket etti.
Iğdır Valisi Ercan Turan Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın imzasıyla Resmi Gazete ’de yayımlanan kararnameyle 57 ilin valisi değişti. Bu kapsamda Iğdır Valiliği görevine Ercan Turan atandı.

Ercan Turan kimdir?

Ercan Turan, 1978 yılında Kars’ta doğdu. Orta ve lise öğrenimini Sakarya’nın Karasu ilçesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında İçişleri Bakanlığı sınavını kazanarak kaymakam adayı oldu. Nevşehir, Adana, Çelikhan, Zeytinburnu gibi çeşitli il ve ilçelerde kaymakamlık görevlerinde bulundu. İngiltere’de Leicester Üniversitesi’nde bir yıl süreyle İngilizce dil eğitimi aldı.

Ercan Turan, dün akşam yayınlanan kararnameyle Iğdır Valiliği görevine getirildi. Yeni vali, göreve başlamak üzere Iğdır’a hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.