,, ,

iCloud Şifremi Unuttum Nasıl Açarım? Apple Kimliği Şifre Değiştirme 2024

Bilim-Teknoloji 15.12.2023 - 14:42, Güncelleme: 15.12.2023 - 14:42 15644+ kez okundu.
 

iCloud Şifremi Unuttum Nasıl Açarım? Apple Kimliği Şifre Değiştirme 2024

iCloud Şifremi Unuttum Nasıl Açarım? Apple Kimliği Şifre Değiştirme 2024
iCloud şifrenizi unuttuysanız, onu sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Apple Kimliği web sitesine gidin. "Apple Kimliğinizi veya parolanızı mı unuttunuz?" bağlantısını tıklayın. Apple Kimliğinizi girin ve "Devam"ı tıklayın. "Parolayı Sıfırla"yı tıklayın. Apple Kimliği hesabınızı nasıl sıfırlamak istediğinizi seçin: "E-posta ile bir şifre sıfırlama talimatı alın" seçeneğini seçerseniz, Apple Kimliğinize kayıtlı e-posta adresine bir şifre sıfırlama bağlantısı gönderilecektir. Bu bağlantıya tıklayarak, yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. "Telefonunuza bir şifre sıfırlama kodu alın" seçeneğini seçerseniz, Apple Kimliğinize kayıtlı telefon numarasına bir şifre sıfırlama kodu gönderilecektir. Bu kodu kullanarak, yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. "Güvenlik sorularını yanıtlayın" seçeneğini seçerseniz, Apple Kimliği hesabınızı oluştururken belirlediğiniz güvenlik sorularını yanıtlamanız istenecektir. Güvenlik sorularını doğru bir şekilde yanıtlarsanız, yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Yeni şifrenizi girin ve "Devam"ı tıklayın. Yeni şifrenizi doğrulayın ve "Onayla"yı tıklayın. Yeni şifreniz, Apple Kimliği hesabınıza kaydedilecektir. Yeni şifreyi kullanarak, iCloud'a ve diğer Apple hizmetlerine erişebilirsiniz. İCloud şifrenizi sıfırlamak için kullanabileceğiniz başka bir yöntem de, Apple Kimliğinizi Apple Destek'ten yardım istemek. Apple Destek, iCloud şifrenizi sıfırlamanıza yardımcı olmak için size bir dizi soru soracaktır. Bu soruları doğru bir şekilde yanıtlarsanız, Apple Destek, iCloud şifrenizi sıfırlamanıza yardımcı olabilir.
iCloud Şifremi Unuttum Nasıl Açarım? Apple Kimliği Şifre Değiştirme 2024

iCloud şifrenizi unuttuysanız, onu sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Apple Kimliği web sitesine gidin.
  2. " Apple Kimliğinizi veya parolanızı mı unuttunuz?" bağlantısını tıklayın.
  3. Apple Kimliğinizi girin ve "Devam"ı tıklayın.

  4. "Parolayı Sıfırla"yı tıklayın.

  5. Apple Kimliği hesabınızı nasıl sıfırlamak istediğinizi seçin:

    • "E-posta ile bir şifre sıfırlama talimatı alın" seçeneğini seçerseniz, Apple Kimliğinize kayıtlı e-posta adresine bir şifre sıfırlama bağlantısı gönderilecektir. Bu bağlantıya tıklayarak, yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.
    • "Telefonunuza bir şifre sıfırlama kodu alın" seçeneğini seçerseniz, Apple Kimliğinize kayıtlı telefon numarasına bir şifre sıfırlama kodu gönderilecektir. Bu kodu kullanarak, yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.
    • "Güvenlik sorularını yanıtlayın" seçeneğini seçerseniz, Apple Kimliği hesabınızı oluştururken belirlediğiniz güvenlik sorularını yanıtlamanız istenecektir. Güvenlik sorularını doğru bir şekilde yanıtlarsanız, yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.
  6. Yeni şifrenizi girin ve "Devam"ı tıklayın.

  7. Yeni şifrenizi doğrulayın ve "Onayla"yı tıklayın.

Yeni şifreniz, Apple Kimliği hesabınıza kaydedilecektir. Yeni şifreyi kullanarak, iCloud'a ve diğer Apple hizmetlerine erişebilirsiniz.

İCloud şifrenizi sıfırlamak için kullanabileceğiniz başka bir yöntem de, Apple Kimliğinizi Apple Destek'ten yardım istemek. Apple Destek, iCloud şifrenizi sıfırlamanıza yardımcı olmak için size bir dizi soru soracaktır. Bu soruları doğru bir şekilde yanıtlarsanız, Apple Destek, iCloud şifrenizi sıfırlamanıza yardımcı olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.