,, ,

Gültekin Uysal Kimdir

Kimdir 26.12.2022 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2022 - 12:49 10614+ kez okundu.
 

Gültekin Uysal Kimdir

Gültekin Uysal Kimdir?
Gültekin Uysal İlköğrenimini Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulunda, ortaöğrenimini İstanbul Özel Üsküdar Fazilet Erkek Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimine University of Houston'da Siyaset Bilimi alanında başladı, Bilkent Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümünü bitirdi. Gültekin Uysal  2003 - 2005 yılları arasında DYP Afyonkarahisar İl Başkanı olarak görev yaptı. Mayıs 2005'te DYP Büyük Kongresinde Genel İdare Kuruluna seçildi ve aynı dönem Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2009 ve 2011 yıllarında yapılan Demokrat Parti kongrelerinde Genel İdare Kurulu Üyeliğine ve 6 Mayıs 2012 tarihinde Demokrat Parti 8. Olağanüstü Büyük Kongresinde Genel Başkanlığa seçildi. Gültekin Uysal  Türk Ocağı Afyonkarahisar Şubesi Liberal Düşünce Topluluğu, Afyon Eğitim Vakfı, Yörük - Türkmen Federasyonları gibi kuruluşlarda kurucu ve üye olarak görev yaptı. Türkiye Günlüğü, Piyasa gibi dergilerde çevirileri yayımlandı.İngilizce bilen Gültekin Uysal , evli ve 2 çocuk babasıdır.
Gültekin Uysal Kimdir?

Gültekin Uysal İlköğrenimini Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulunda, ortaöğrenimini İstanbul Özel Üsküdar Fazilet Erkek Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimine University of Houston'da Siyaset Bilimi alanında başladı, Bilkent Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümünü bitirdi.

Gültekin Uysal  2003 - 2005 yılları arasında DYP Afyonkarahisar İl Başkanı olarak görev yaptı. Mayıs 2005'te DYP Büyük Kongresinde Genel İdare Kuruluna seçildi ve aynı dönem Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2009 ve 2011 yıllarında yapılan Demokrat Parti kongrelerinde Genel İdare Kurulu Üyeliğine ve 6 Mayıs 2012 tarihinde Demokrat Parti 8. Olağanüstü Büyük Kongresinde Genel Başkanlığa seçildi. Gültekin Uysal  Türk Ocağı Afyonkarahisar Şubesi Liberal Düşünce Topluluğu, Afyon Eğitim Vakfı, Yörük - Türkmen Federasyonları gibi kuruluşlarda kurucu ve üye olarak görev yaptı. Türkiye Günlüğü, Piyasa gibi dergilerde çevirileri yayımlandı.İngilizce bilen Gültekin Uysal , evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.