,, ,

Forza Horizon 5 gereksinimleri: Forza Horizon 5 kaç Gb yer kaplar?

Oyun 29.07.2023 - 16:55, Güncelleme: 29.07.2023 - 16:55 9632+ kez okundu.
 

Forza Horizon 5 gereksinimleri: Forza Horizon 5 kaç Gb yer kaplar?

Forza Horizon 5 gereksinimleri: Forza Horizon 5 kaç Gb yer kaplar?
Forza Horizon 5 , Xbox Game Studios tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından yayınlanan bir açık dünya yarış video oyunudur. Oyun , 5 Kasım 2021 tarihinde Microsoft Windows, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü. Forza Horizon 5 , Meksika'da geçmektedir ve oyunun haritası önceki oyunlardan çok daha büyüktür. Oyunda, 500'den fazla araba ve 100'den fazla etkinlik bulunmaktadır. Oyuncular, Meksika'nın farklı bölgelerinde yarışabilir, drift yapabilir, serbest dolaşabilir ve çeşitli etkinliklere katılabilirler. Forza Horizon 5 , PC ve Xbox için farklı sistem gereksinimleri gerektirmektedir. PC için minimum sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel i5-4460 veya AMD Ryzen 3 1200 Bellek: 8 GB RAM Grafik kartı: Nvidia GTX 970 veya AMD RX 470 Depolama: 100 GB kullanılabilir alan Xbox için minimum sistem gereksinimleri şunlardır: Xbox One S veya Xbox One X 8 GB RAM 100 GB kullanılabilir alan Forza Horizon 5 , önerilen sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1500X Bellek: 16 GB RAM Grafik kartı: Nvidia GTX 1070 veya AMD RX Vega 56 Depolama: 100 GB kullanılabilir alan Forza Horizon 5 , 100 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir. Forza Horizon 5 , harika grafikleri, geniş oyun dünyası ve eğlenceli yarışlarıyla dikkat çeken bir oyundur. Oyunu oynamak için güçlü bir bilgisayara sahip olmanız gerekmez. Ancak, oyunun en iyi grafiklerini ve performansını elde etmek için önerilen sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olmanız tavsiye edilir.
Forza Horizon 5 gereksinimleri: Forza Horizon 5 kaç Gb yer kaplar?

Forza Horizon 5 , Xbox Game Studios tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından yayınlanan bir açık dünya yarış video oyunudur. Oyun , 5 Kasım 2021 tarihinde Microsoft Windows, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü.

Forza Horizon 5 , Meksika'da geçmektedir ve oyunun haritası önceki oyunlardan çok daha büyüktür. Oyunda, 500'den fazla araba ve 100'den fazla etkinlik bulunmaktadır. Oyuncular, Meksika'nın farklı bölgelerinde yarışabilir, drift yapabilir, serbest dolaşabilir ve çeşitli etkinliklere katılabilirler.

Forza Horizon 5 , PC ve Xbox için farklı sistem gereksinimleri gerektirmektedir. PC için minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel i5-4460 veya AMD Ryzen 3 1200
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik kartı: Nvidia GTX 970 veya AMD RX 470
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

Xbox için minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

  • Xbox One S veya Xbox One X
  • 8 GB RAM
  • 100 GB kullanılabilir alan

Forza Horizon 5 , önerilen sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1500X
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Grafik kartı: Nvidia GTX 1070 veya AMD RX Vega 56
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

Forza Horizon 5 , 100 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir.

Forza Horizon 5 , harika grafikleri, geniş oyun dünyası ve eğlenceli yarışlarıyla dikkat çeken bir oyundur. Oyunu oynamak için güçlü bir bilgisayara sahip olmanız gerekmez. Ancak, oyunun en iyi grafiklerini ve performansını elde etmek için önerilen sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olmanız tavsiye edilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.