,, ,

Fall Guys sistem gereksinimleri: Fall Guys kaç Gb yer kaplar?

Oyun 29.07.2023 - 17:01, Güncelleme: 29.07.2023 - 17:01 9647+ kez okundu.
 

Fall Guys sistem gereksinimleri: Fall Guys kaç Gb yer kaplar?

Fall Guys sistem gereksinimleri: Fall Guys kaç Gb yer kaplar?
Fall Guys : Ultimate Knockout, Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan 60 oyunculu bir battle royale oyunudur. Oyun , 4 Ağustos 2020 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürüldü. Fall Guys , çeşitli engel parkurlarında yarışan renkli ve sevimli karakterlerden oluşan bir oyuncu topluluğuna sahiptir. Oyuncular, parkurlarda diğer oyuncularla rekabet ederek ve engelleri aşarak galip gelmeye çalışırlar. Oyunda, 50'den fazla farklı parkur bulunmaktadır. Fall Guys , ücretsiz olarak oynanabilen bir oyundur. Oyun içi satın alımlar ile oyuna yeni içerikler eklenebilmektedir. Fall Guys , düşük sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür. Fall Guys 'ın minimum sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i5-3470 veya AMD FX-8350 Bellek: 8 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7950 Depolama: 2 GB kullanılabilir alan Fall Guys 'ın önerilen sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1500X Bellek: 16 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 580 4GB Depolama: 2 GB kullanılabilir alan Fall Guys , 2 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir. Fall Guys , ücretsiz olarak oynanabilen, düşük sistem gereksinimleri gerektiren ve eğlenceli bir battle royale oyunudur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.
Fall Guys sistem gereksinimleri: Fall Guys kaç Gb yer kaplar?

Fall Guys : Ultimate Knockout, Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan 60 oyunculu bir battle royale oyunudur. Oyun , 4 Ağustos 2020 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürüldü.

Fall Guys , çeşitli engel parkurlarında yarışan renkli ve sevimli karakterlerden oluşan bir oyuncu topluluğuna sahiptir. Oyuncular, parkurlarda diğer oyuncularla rekabet ederek ve engelleri aşarak galip gelmeye çalışırlar. Oyunda, 50'den fazla farklı parkur bulunmaktadır.

Fall Guys , ücretsiz olarak oynanabilen bir oyundur. Oyun içi satın alımlar ile oyuna yeni içerikler eklenebilmektedir.

Fall Guys , düşük sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.

Fall Guys 'ın minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i5-3470 veya AMD FX-8350
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7950
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Fall Guys 'ın önerilen sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1500X
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 580 4GB
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Fall Guys , 2 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir.

Fall Guys , ücretsiz olarak oynanabilen, düşük sistem gereksinimleri gerektiren ve eğlenceli bir battle royale oyunudur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.