,, ,

Facebook Hesap Dondurma Nereden Yapılır

Bilim-Teknoloji 14.06.2023 - 11:37, Güncelleme: 14.06.2023 - 11:37 15170+ kez okundu.
 

Facebook Hesap Dondurma Nereden Yapılır

Facebook Hesap Dondurma Nereden Yapılır
Facebook hesabınızı dondurmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Bilgisayar veya mobil tarayıcınızı açın ve Facebook 'un resmi web sitesine gidin. Giriş yapın: Facebook hesabınızın oturum açma bilgilerini kullanarak hesabınıza giriş yapın. Ayarlar'e erişin: Sağ üst köşedeki aşağı doğru ok simgesine tıklayın ve açılır menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin. Mobil cihaz kullanıyorsanız, sağ üst köşedeki üç çizgi simgesine tıklayarak "Ayarlar ve Gizlilik" menüsüne erişebilirsiniz. Hesap Ayarları'na gidin: Ayarlar sayfasında sol taraftaki menüden "Hesap Sahipliği ve Kontrolü" seçeneğini tıklayın. Hesap Dondurma: "Hesabınızı Dondurun" başlığının altında "Dondurmayı Seç" bağlantısını bulun ve tıklayın. Dondurma Seçenekleri: Dondurma seçenekleri ile ilgili bir sayfa açılacak. Burada, hesabınızı ne kadar süreyle dondurmak istediğinizi seçebilirsiniz. Seçiminizi yapın ve "Dondurmayı Onayla" düğmesine tıklayın. Bu adımları takip ettiğinizde Facebook hesabınız dondurulacak. Hesabınız dondurulduğunda, profiliniz ve paylaşımlarınız gizlenir ve insanlar sizi bulamaz. Hesabınızı yeniden etkinleştirmek istediğinizde, sadece tekrar oturum açmanız yeterli olacaktır. Not: Mobil uygulamada hesabınızı dondurmak için de benzer adımları izleyebilirsiniz, ancak bazı küçük farklılıklar olabilir.
Facebook Hesap Dondurma Nereden Yapılır

Facebook hesabınızı dondurmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Bilgisayar veya mobil tarayıcınızı açın ve Facebook 'un resmi web sitesine gidin.

  2. Giriş yapın: Facebook hesabınızın oturum açma bilgilerini kullanarak hesabınıza giriş yapın.

  3. Ayarlar'e erişin: Sağ üst köşedeki aşağı doğru ok simgesine tıklayın ve açılır menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin. Mobil cihaz kullanıyorsanız, sağ üst köşedeki üç çizgi simgesine tıklayarak "Ayarlar ve Gizlilik" menüsüne erişebilirsiniz.

  4. Hesap Ayarları'na gidin: Ayarlar sayfasında sol taraftaki menüden "Hesap Sahipliği ve Kontrolü" seçeneğini tıklayın.

  5. Hesap Dondurma: "Hesabınızı Dondurun" başlığının altında "Dondurmayı Seç" bağlantısını bulun ve tıklayın.

  6. Dondurma Seçenekleri: Dondurma seçenekleri ile ilgili bir sayfa açılacak. Burada, hesabınızı ne kadar süreyle dondurmak istediğinizi seçebilirsiniz. Seçiminizi yapın ve "Dondurmayı Onayla" düğmesine tıklayın.

Bu adımları takip ettiğinizde Facebook hesabınız dondurulacak. Hesabınız dondurulduğunda, profiliniz ve paylaşımlarınız gizlenir ve insanlar sizi bulamaz. Hesabınızı yeniden etkinleştirmek istediğinizde, sadece tekrar oturum açmanız yeterli olacaktır.

Not: Mobil uygulamada hesabınızı dondurmak için de benzer adımları izleyebilirsiniz, ancak bazı küçük farklılıklar olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.