,, ,

Esra Ezmeci Kimdir?

Kimdir 08.09.2023 - 10:34, Güncelleme: 08.09.2023 - 10:34 3729+ kez okundu.
 

Esra Ezmeci Kimdir?

Esra Ezmeci Kimdir?
Esra Ezmeci Türkiye’de tanınmış bir psikolog, yazar ve televizyon programı sunucusudur. 1 Ağustos 1986’da İstanbul’da doğmuştur. Aslan burcudur ve boyu 1.70 cm’dir.  Esra Ezmeci psikoloji eğitimini İstanbul Haliç Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle bitirmiş, ardından klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yapmıştır. Şu anda adli bilimler doktora eğitimine devam etmektedir. Esra Ezmeci meslek hayatına İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde staj yaparak başlamıştır. Daha sonra uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak çalışmıştır. Şu an İstanbul Etiler’de kendi terapi merkezi olan TERAPİ EVRENİ’nde psikologluk yapmaktadır. Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık gibi alanlarda danışmanlık ve tedavi hizmeti vermektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarılı sonuçlar almıştır. Esra Ezmeci aynı zamanda bir yazar ve televizyon programı sunucusudur. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm: İlişkisini Yöneten Hayatını Yönetir, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli beş kitabı vardır. Kitapları çok satanlar listesinde yer almaktadır. Esra Ezmeci 2005 yılında Tutku Dalmaz ile evlenmiş ancak 2015 yılında boşanmıştır. Bu evliliğinden Tuğra Dalmaz adında bir oğlu vardır. Resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekmektedir. Özellikle Dilek Defteri isimli paylaşımı büyük ilgi görmüştür. Ayrıca tuzlu su ve çapalama yöntemi de çok konuşulan konular arasındadır2. Esra Ezmeci 2022 yılında Fox Tv’de Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya isimli bir program sunmaya başlamıştır. Programda insanların ilişki problemlerini çözümlemeye çalışmaktadır. Programın tanıtımını instagram hesabından yapmıştır. Esra Ezmeci Türkiye’nin önde gelen psikologlarından biridir. Hem mesleki hem de kişisel olarak pek çok başarıya imza atmıştır. Hayatını insanlara yardım etmeye ve onların daha mutlu olmasına katkıda bulunmaya adamıştır.
Esra Ezmeci Kimdir?

Esra Ezmeci Türkiye’de tanınmış bir psikolog, yazar ve televizyon programı sunucusudur. 1 Ağustos 1986’da İstanbul’da doğmuştur. Aslan burcudur ve boyu 1.70 cm’dir. 

Esra Ezmeci psikoloji eğitimini İstanbul Haliç Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle bitirmiş, ardından klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yapmıştır. Şu anda adli bilimler doktora eğitimine devam etmektedir.

Esra Ezmeci meslek hayatına İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde staj yaparak başlamıştır. Daha sonra uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak çalışmıştır. Şu an İstanbul Etiler’de kendi terapi merkezi olan TERAPİ EVRENİ’nde psikologluk yapmaktadır. Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık gibi alanlarda danışmanlık ve tedavi hizmeti vermektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarılı sonuçlar almıştır.

Esra Ezmeci aynı zamanda bir yazar ve televizyon programı sunucusudur. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm: İlişkisini Yöneten Hayatını Yönetir, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli beş kitabı vardır. Kitapları çok satanlar listesinde yer almaktadır.

Esra Ezmeci 2005 yılında Tutku Dalmaz ile evlenmiş ancak 2015 yılında boşanmıştır. Bu evliliğinden Tuğra Dalmaz adında bir oğlu vardır. Resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekmektedir. Özellikle Dilek Defteri isimli paylaşımı büyük ilgi görmüştür. Ayrıca tuzlu su ve çapalama yöntemi de çok konuşulan konular arasındadır2.

Esra Ezmeci 2022 yılında Fox Tv’de Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya isimli bir program sunmaya başlamıştır. Programda insanların ilişki problemlerini çözümlemeye çalışmaktadır. Programın tanıtımını instagram hesabından yapmıştır.

Esra Ezmeci Türkiye’nin önde gelen psikologlarından biridir. Hem mesleki hem de kişisel olarak pek çok başarıya imza atmıştır. Hayatını insanlara yardım etmeye ve onların daha mutlu olmasına katkıda bulunmaya adamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.