,, ,

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli'yi yıkan ölüm

Magazin 23.02.2023 - 17:19, Güncelleme: 23.02.2023 - 17:19 25357+ kez okundu.
 

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli'yi yıkan ölüm

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli'yi yıkan ölüm
Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli 'yi yıkan ölüm! Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli , yakın arkadaşları Köknar Tezay'ın vefatıyla sarsıldı. Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli gibi birçok ünlü ismin yakın arkadaşı olan Köknar Tezay vefat etti. Dijital sektörde çalışan Tezay’ın vefat haberi sevenlerinde şok etkisi yarattı. 55 yaşındaki Tezay’ın bir süredir kanser tedavisi gördüğü açıklandı. Köknar Tezay’ın cenazesinin yarın defnedileceği öğrenildi. Ferhat ile Şirin dizisinde de konuk oyunculuk yapan Köknar Tezay, 2 Şubat’ta genç oyuncu Genco Özak ’ın yaş günü partisine de katılmıştı.
Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli'yi yıkan ölüm

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli , yakın arkadaşları Köknar Tezay'ın vefatıyla sarsıldı.

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli gibi birçok ünlü ismin yakın arkadaşı olan Köknar Tezay vefat etti.

Dijital sektörde çalışan Tezay’ın vefat haberi sevenlerinde şok etkisi yarattı.

55 yaşındaki Tezay’ın bir süredir kanser tedavisi gördüğü açıklandı. Köknar Tezay’ın cenazesinin yarın defnedileceği öğrenildi.

Ferhat ile Şirin dizisinde de konuk oyunculuk yapan Köknar Tezay, 2 Şubat’ta genç oyuncu Genco Özak ’ın yaş günü partisine de katılmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.