,, ,

Emir Can İğrek Kimdir?

Kimdir 18.07.2023 - 10:25, Güncelleme: 18.07.2023 - 10:25 3684+ kez okundu.
 

Emir Can İğrek Kimdir?

Emir Can İğrek Kimdir, Kaç Yaşında? Emir Can İğrek Hayatı ve Biyografisi
Emir Can İğrek Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. 2 Nisan 1993’te Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde doğmuştur. Aslen Tekirdağlı olan şarkıcı, müzik yolculuğuna da burada kurduğu sahne gruplarıyla başlamıştır. Müzik ve edebiyat ile iç içe bir çocukluk dönemi geçirmiş, Nazım Hikmet Akademisi’nde şan ve solfej eğitimi almıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde öğrenim görmektedir. Emir Can İğrek ilk şarkısı olan Müzik Kutusu’nu 2015 yılında yayınlamıştır. 2017 yılında Gönül Davası, 2018 yılında Aç Bağrını ve 2019 yılında Nalan adlı single çalışmalarıyla müzik piyasasında dikkat çekmiştir. Ayrıca Ferhat Göçer, Funda Arar, Cem Adrian gibi sanatçılara da beste vermiştir. 2020 yılında PowerTürk Müzik Ödülleri’nde Yılın En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcısı ödülünü almıştır. 2020 yılında Sapa adlı EP albümünü ve 2023 yılında Parti İptal adlı uzunçalar albümünü çıkarmıştır
Emir Can İğrek Kimdir, Kaç Yaşında? Emir Can İğrek Hayatı ve Biyografisi

Emir Can İğrek Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. 2 Nisan 1993’te Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde doğmuştur. Aslen Tekirdağlı olan şarkıcı, müzik yolculuğuna da burada kurduğu sahne gruplarıyla başlamıştır. Müzik ve edebiyat ile iç içe bir çocukluk dönemi geçirmiş, Nazım Hikmet Akademisi’nde şan ve solfej eğitimi almıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde öğrenim görmektedir.

Emir Can İğrek ilk şarkısı olan Müzik Kutusu’nu 2015 yılında yayınlamıştır. 2017 yılında Gönül Davası, 2018 yılında Aç Bağrını ve 2019 yılında Nalan adlı single çalışmalarıyla müzik piyasasında dikkat çekmiştir. Ayrıca Ferhat Göçer, Funda Arar, Cem Adrian gibi sanatçılara da beste vermiştir. 2020 yılında PowerTürk Müzik Ödülleri’nde Yılın En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcısı ödülünü almıştır. 2020 yılında Sapa adlı EP albümünü ve 2023 yılında Parti İptal adlı uzunçalar albümünü çıkarmıştır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.