,, ,

efsane milan kadrosu

Spor 26.04.2023 - 10:14, Güncelleme: 26.04.2023 - 10:14 64805+ kez okundu.
 

efsane milan kadrosu

efsane milan kadrosu
AC Milan, tarihi boyunca birçok efsanevi oyuncuyu bünyesinde barındırmıştır. Ancak, 1980'ler ve 1990'lar boyunca AC Milan, sahip olduğu kadrolarla futbol dünyasında büyük bir etki yaratmıştır. İşte efsane Milan kadrosunun bazı üyeleri: Franco Baresi : AC Milan'ın kaptanı ve savunma oyuncusu. İtalyan Milli Takımı'nda da forma giymişti. Paolo Maldini : AC Milan'ın sembol isimlerinden biri olan sol bek ve savunma oyuncusu. Kariyeri boyunca yalnızca Milan forması giydi. Ruud Gullit : Hollandalı orta saha oyuncusu. Milan'ın ilk Şampiyonlar Ligi zaferinde önemli bir rol oynadı. Marco van Basten: Hollandalı forvet. AC Milan formasıyla üç kez Serie A şampiyonluğu kazandı ve 1988 ve 1992'de Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü aldı. Frank Rijkaard : Hollandalı orta saha oyuncusu. AC Milan'ın orta sahasında Gullit ve Van Basten ile birlikte oynadı. Carlo Ancelotti : İtalyan orta saha oyuncusu ve AC Milan'ın teknik direktörü. Milan'ın 2003 ve 2007'de Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasına yardımcı oldu. Bu kadro, AC Milan'ın 1980'ler ve 1990'ların başındaki başarılarından sorumlu olan isimlerden sadece birkaçıdır.
efsane milan kadrosu

AC Milan, tarihi boyunca birçok efsanevi oyuncuyu bünyesinde barındırmıştır. Ancak, 1980'ler ve 1990'lar boyunca AC Milan, sahip olduğu kadrolarla futbol dünyasında büyük bir etki yaratmıştır. İşte efsane Milan kadrosunun bazı üyeleri:

  • Franco Baresi : AC Milan'ın kaptanı ve savunma oyuncusu. İtalyan Milli Takımı'nda da forma giymişti.
  • Paolo Maldini : AC Milan'ın sembol isimlerinden biri olan sol bek ve savunma oyuncusu. Kariyeri boyunca yalnızca Milan forması giydi.
  • Ruud Gullit : Hollandalı orta saha oyuncusu. Milan'ın ilk Şampiyonlar Ligi zaferinde önemli bir rol oynadı.
  • Marco van Basten: Hollandalı forvet. AC Milan formasıyla üç kez Serie A şampiyonluğu kazandı ve 1988 ve 1992'de Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü aldı.
  • Frank Rijkaard : Hollandalı orta saha oyuncusu. AC Milan'ın orta sahasında Gullit ve Van Basten ile birlikte oynadı.
  • Carlo Ancelotti : İtalyan orta saha oyuncusu ve AC Milan'ın teknik direktörü. Milan'ın 2003 ve 2007'de Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasına yardımcı oldu.

Bu kadro, AC Milan'ın 1980'ler ve 1990'ların başındaki başarılarından sorumlu olan isimlerden sadece birkaçıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.