,, ,

Disney Plus Beraber İzleme: GroupWatch Nasıl Yapılır?

Gündem 04.09.2023 - 17:59, Güncelleme: 04.09.2023 - 17:59 5088+ kez okundu.
 

Disney Plus Beraber İzleme: GroupWatch Nasıl Yapılır?

Disney Plus Beraber İzleme: GroupWatch Nasıl Yapılır?
Disney Plus GroupWatch adı verilen bir özellik sunar. Bu özellik, Disney Plus 'ta arkadaşlarınızla veya ailenizle aynı anda içerik izlemenizi sağlar. GroupWatch farklı cihazlardan ve konumlardan kullanılabilir. GroupWatch 'ı kullanmak için, öncelikle Disney Plus hesabınızın olması gerekir. Ardından, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Disney Plus uygulamasını açın. İzlemek istediğiniz içeriği seçin. Oynatıcı ekranında, "GroupWatch'ı Başlat" düğmesine dokunun. Davet bağlantısını kopyalayın veya paylaşın. Davet bağlantısını alan kişiler, Disney Plus uygulamasını açıp bağlantıyı kullanarak GroupWatch'a katılabilir. GroupWatch 'a katıldığında, diğer katılımcılarla bir sohbet penceresi açabilirsiniz. Sohbet penceresi aracılığıyla, yorumlar yapabilir, mesajlar gönderebilir ve içerik hakkında konuşabilirsiniz. GroupWatch 'ın bazı özellikleri şunlardır: Tüm katılımcılar, aynı anda aynı içeriği izler. Katılımcılar, içerik üzerinde birlikte kontrol sahibidir. Katılımcılar, sohbet penceresi aracılığıyla iletişim kurabilir. GroupWatch, Disney Plus'ta arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte eğlenceli vakit geçirmek için harika bir yoldur.
Disney Plus Beraber İzleme: GroupWatch Nasıl Yapılır?

Disney Plus GroupWatch adı verilen bir özellik sunar. Bu özellik, Disney Plus 'ta arkadaşlarınızla veya ailenizle aynı anda içerik izlemenizi sağlar. GroupWatch farklı cihazlardan ve konumlardan kullanılabilir.

GroupWatch kullanmak için, öncelikle Disney Plus hesabınızın olması gerekir. Ardından, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Disney Plus uygulamasını açın.
  2. İzlemek istediğiniz içeriği seçin.
  3. Oynatıcı ekranında, "GroupWatch'ı Başlat" düğmesine dokunun.
  4. Davet bağlantısını kopyalayın veya paylaşın.
  5. Davet bağlantısını alan kişiler, Disney Plus uygulamasını açıp bağlantıyı kullanarak GroupWatch'a katılabilir.

GroupWatch 'a katıldığında, diğer katılımcılarla bir sohbet penceresi açabilirsiniz. Sohbet penceresi aracılığıyla, yorumlar yapabilir, mesajlar gönderebilir ve içerik hakkında konuşabilirsiniz.

GroupWatch 'ın bazı özellikleri şunlardır:

  • Tüm katılımcılar, aynı anda aynı içeriği izler.
  • Katılımcılar, içerik üzerinde birlikte kontrol sahibidir.
  • Katılımcılar, sohbet penceresi aracılığıyla iletişim kurabilir.

GroupWatch, Disney Plus'ta arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte eğlenceli vakit geçirmek için harika bir yoldur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.