,, ,

Can Sipahi Kimdir?

Kimdir 07.09.2023 - 15:12, Güncelleme: 07.09.2023 - 15:12 4252+ kez okundu.
 

Can Sipahi Kimdir?

Can Sipahi Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Aynı zamanda bir müzik grubunun solistliğini yapmış ve Disney Channel'da program sunuculuğu yapmıştır. Peki, Can Sipahi kimdir, nerelidir? Can Sipahi hayatı ve biyografisi nelerdir? İşte merak edilenler.
Can Sipahi Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Aynı zamanda bir müzik grubunun solistliğini yapmış ve Disney Channel'da program sunuculuğu yapmıştır. Peki, Can Sipahi kimdir, nerelidir? Can Sipahi hayatı ve biyografisi nelerdir? İşte merak edilenler. Can Sipahi nin doğum tarihi ve yeri Can Sipahi 20 Ocak 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Memleketi aslen Konya'dır. İlköğretim ve lise eğitiminin bir bölümünü TED Ankara Kolejinde yapmış, ardından Rıdvan Ege Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. Can Sipahi 'nin eğitimi ve kariyeri Can Sipahi 18 yaşında Salih Kalyon Tiyatrosu'nda oyunculuk üzerine dersler aldı ve oyunculuğa adım attı. Aynı yıl dönemin sevilen dizisi Süper Baba dizisinde rol almaya başladı. Bu süreçten sonra pek çok dizi ve sinema filminde boy gösterdi. Bazıları şunlardır: - Ah Kalbim (2009) - Batu - Öğretmen Kemal (2010) - Doruk - Yıldız Masalı (2011) - Umut - İntikam (2013-2014) - Barış Denizci - Güneşi Beklerken (2014) - Bora - Aşk Yeniden (2015-2016) - Orhan Günay - Payitaht: Abdülhamid (2017-2021) - Şehzade Abdülkadir Can Sipahi 2010 yılında Yıldız Masalı'nın devamı olarak FOX'ta yayımlanan Öğretmen Kemal isimli dizide, solistliğini yaptığı "mojito Band" isimli müzik grubuyla, sözünü ve müziğini kendilerinin yaptığı "Sahte Dünya" adlı şarkılarıyla gündeme gelmiştir. Can Sipahi 2012-2013 yılları arasında Disney Channel'ın Art Attack adlı programının sunuculuğunu yapmıştır. Bu programda çocuklara sanat ve el işi projeleri öğretmiştir. Can Sipahi 2013-2014 yılları arasında ise Kanal D'de yayımlanan İntikam adlı dizide Barış Denizci karakteriyle atak, hırslı ve dürüst bir genci canlandırmıştır. Bu rolüyle Amerika'dan En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Can Sipahi 2017'de TRT 1'de yayın hayatına başlayan ve 2021 yılında sona eren Payitaht: Abdülhamid'de Şehzade Abdülkadir'i canlandırmıştır. Bu rolüyle tarihi bir karaktere hayat vermiştir. Can Sipahi üniversite eğitimini Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliğinde tamamlamıştır. Hâlen Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk master 1. sınıf öğrencisidir. Can Sipahi 'nin özel hayatı Can Sipahi 2019 yılında oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile evlenmiştir. Çiftin bir kız çocukları vardır. Can Sipahi sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır. Twitter'da 100 bin, Instagram'da 1 milyon takipçisi vardır.
Can Sipahi Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Aynı zamanda bir müzik grubunun solistliğini yapmış ve Disney Channel'da program sunuculuğu yapmıştır. Peki, Can Sipahi kimdir, nerelidir? Can Sipahi hayatı ve biyografisi nelerdir? İşte merak edilenler.

Can Sipahi Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Aynı zamanda bir müzik grubunun solistliğini yapmış ve Disney Channel'da program sunuculuğu yapmıştır. Peki, Can Sipahi kimdir, nerelidir? Can Sipahi hayatı ve biyografisi nelerdir? İşte merak edilenler.

Can Sipahi nin doğum tarihi ve yeri

Can Sipahi 20 Ocak 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Memleketi aslen Konya'dır. İlköğretim ve lise eğitiminin bir bölümünü TED Ankara Kolejinde yapmış, ardından Rıdvan Ege Anadolu Lisesinden mezun olmuştur.

Can Sipahi 'nin eğitimi ve kariyeri

Can Sipahi 18 yaşında Salih Kalyon Tiyatrosu'nda oyunculuk üzerine dersler aldı ve oyunculuğa adım attı. Aynı yıl dönemin sevilen dizisi Süper Baba dizisinde rol almaya başladı. Bu süreçten sonra pek çok dizi ve sinema filminde boy gösterdi. Bazıları şunlardır:

- Ah Kalbim (2009) - Batu
- Öğretmen Kemal (2010) - Doruk
- Yıldız Masalı (2011) - Umut
- İntikam (2013-2014) - Barış Denizci
- Güneşi Beklerken (2014) - Bora
- Aşk Yeniden (2015-2016) - Orhan Günay
- Payitaht: Abdülhamid (2017-2021) - Şehzade Abdülkadir

Can Sipahi 2010 yılında Yıldız Masalı'nın devamı olarak FOX'ta yayımlanan Öğretmen Kemal isimli dizide, solistliğini yaptığı "mojito Band" isimli müzik grubuyla, sözünü ve müziğini kendilerinin yaptığı "Sahte Dünya" adlı şarkılarıyla gündeme gelmiştir.

Can Sipahi 2012-2013 yılları arasında Disney Channel'ın Art Attack adlı programının sunuculuğunu yapmıştır. Bu programda çocuklara sanat ve el işi projeleri öğretmiştir.

Can Sipahi 2013-2014 yılları arasında ise Kanal D'de yayımlanan İntikam adlı dizide Barış Denizci karakteriyle atak, hırslı ve dürüst bir genci canlandırmıştır. Bu rolüyle Amerika'dan En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştür.

Can Sipahi 2017'de TRT 1'de yayın hayatına başlayan ve 2021 yılında sona eren Payitaht: Abdülhamid'de Şehzade Abdülkadir'i canlandırmıştır. Bu rolüyle tarihi bir karaktere hayat vermiştir.

Can Sipahi üniversite eğitimini Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliğinde tamamlamıştır. Hâlen Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk master 1. sınıf öğrencisidir.

Can Sipahi 'nin özel hayatı

Can Sipahi 2019 yılında oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile evlenmiştir. Çiftin bir kız çocukları vardır.

Can Sipahi sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır. Twitter'da 100 bin, Instagram'da 1 milyon takipçisi vardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.