,, ,

Call of Duty WarZone sistem gereksinimleri: Call of Duty WarZone kaç Gb yer kaplar?

Oyun 29.07.2023 - 17:06, Güncelleme: 29.07.2023 - 17:06 9896+ kez okundu.
 

Call of Duty WarZone sistem gereksinimleri: Call of Duty WarZone kaç Gb yer kaplar?

Call of Duty WarZone sistem gereksinimleri: Call of Duty WarZone kaç Gb yer kaplar?
Call of Duty Warzone , ücretsiz olarak oynanabilen bir battle royale oyunudur. Oyun , 10 Mart 2020 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Call of Duty Warzone , 150 oyunculu bir battle royale moduna sahiptir. Oyuncular, oyunun büyük haritasında diğer oyuncularla savaşarak hayatta kalmaya çalışırlar. Oyunda, çeşitli silahlar, araçlar ve ekipmanlar bulunmaktadır. Call of Duty Warzone , düşük sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür. Call of Duty Warzone 'un minimum sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i3-4340 veya AMD FX-6300 Bellek: 8 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 2 GB veya AMD Radeon R7 370 2 GB Depolama: 100 GB kullanılabilir alan Call of Duty Warzone 'un önerilen sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i5-6600K veya AMD Ryzen 5 1600X Bellek: 16 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB veya AMD Radeon RX 580 4 GB Depolama: 100 GB kullanılabilir alan Call of Duty Warzone , 100 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir. Call of Duty Warzone , ücretsiz olarak oynanabilen, düşük sistem gereksinimleri gerektiren ve eğlenceli bir battle royale oyunudur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.
Call of Duty WarZone sistem gereksinimleri: Call of Duty WarZone kaç Gb yer kaplar?

Call of Duty Warzone , ücretsiz olarak oynanabilen bir battle royale oyunudur. Oyun , 10 Mart 2020 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Call of Duty Warzone , 150 oyunculu bir battle royale moduna sahiptir. Oyuncular, oyunun büyük haritasında diğer oyuncularla savaşarak hayatta kalmaya çalışırlar. Oyunda, çeşitli silahlar, araçlar ve ekipmanlar bulunmaktadır.

Call of Duty Warzone , düşük sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.

Call of Duty Warzone 'un minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i3-4340 veya AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 2 GB veya AMD Radeon R7 370 2 GB
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

Call of Duty Warzone 'un önerilen sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i5-6600K veya AMD Ryzen 5 1600X
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB veya AMD Radeon RX 580 4 GB
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

Call of Duty Warzone , 100 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir.

Call of Duty Warzone , ücretsiz olarak oynanabilen, düşük sistem gereksinimleri gerektiren ve eğlenceli bir battle royale oyunudur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.