,, ,

Çağrı Telkıvıran Kimdir?

Kimdir 27.09.2023 - 15:15, Güncelleme: 27.09.2023 - 15:15 4633+ kez okundu.
 

Çağrı Telkıvıran Kimdir?

Çağrı Telkıvıran Kimdir, Kaç Yaşında? Çağrı Telkıvıran Hayatı ve Biyografisi
Çağrı Telkıvıran 20 Ağustos 1989 tarihinde Ankara'da doğdu. Müzikle küçük yaşta tanışan Telkıvıran, ilk piyano derslerine 7 yaşında başladı. Lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Telkıvıran, ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik Bölümü'nde eğitim aldı. Kariyeri Üniversite eğitiminin ardından aranjörlük yapmaya başlayan Çağrı Telkıvıran bugüne kadar birçok ünlü isimle çalıştı. Oğuzhan Koç, Berkay, Bengü, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç gibi isimlere yaptığı çalışmalarla adından söz ettirdi. 2020 yılında ise kendi müziğini yapmaya karar veren Telkıvıran, single çalışması ile müzik severlerin karşısına çıktı. Seslendirdiği Kırmızı Karlar ve Olur mu şarkıları ile ciddi bir hayran kitlesine ulaştı. Özel Hayatı Çağrı Telkıvıran daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı. Şu anda ise Defne Samyeli ile birlikte olduğu iddia ediliyor. Ödüller Çağrı Telkıvıran 2021 yılında düzenlenen 3. Türkiye Müzik Ödülleri'nde "En İyi Aranjör" ödülüne layık görüldü. Diskografi Ruhum Esirin (2020) Kırmızı Karlar (2020) Üstünü Çizerek (2021) Olur Mu? (2021) Hangimiz Normal (2022)
Çağrı Telkıvıran Kimdir, Kaç Yaşında? Çağrı Telkıvıran Hayatı ve Biyografisi

Çağrı Telkıvıran 20 Ağustos 1989 tarihinde Ankara'da doğdu. Müzikle küçük yaşta tanışan Telkıvıran, ilk piyano derslerine 7 yaşında başladı. Lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Telkıvıran, ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik Bölümü'nde eğitim aldı.

Kariyeri

Üniversite eğitiminin ardından aranjörlük yapmaya başlayan Çağrı Telkıvıran bugüne kadar birçok ünlü isimle çalıştı. Oğuzhan Koç, Berkay, Bengü, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç gibi isimlere yaptığı çalışmalarla adından söz ettirdi.

2020 yılında ise kendi müziğini yapmaya karar veren Telkıvıran, single çalışması ile müzik severlerin karşısına çıktı. Seslendirdiği Kırmızı Karlar ve Olur mu şarkıları ile ciddi bir hayran kitlesine ulaştı.

Özel Hayatı

Çağrı Telkıvıran daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı. Şu anda ise Defne Samyeli ile birlikte olduğu iddia ediliyor.

Ödüller

Çağrı Telkıvıran 2021 yılında düzenlenen 3. Türkiye Müzik Ödülleri'nde "En İyi Aranjör" ödülüne layık görüldü.

Diskografi

  • Ruhum Esirin (2020)
  • Kırmızı Karlar (2020)
  • Üstünü Çizerek (2021)
  • Olur Mu? (2021)
  • Hangimiz Normal (2022)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.