,, ,

Çağla Irmak Kimdir, Nerelidir? Çağla Irmak Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 27.01.2024 - 09:41, Güncelleme: 27.01.2024 - 09:41 7858+ kez okundu.
 

Çağla Irmak Kimdir, Nerelidir? Çağla Irmak Hayatı ve Biyografisi

Çağla Irmak Kimdir, Nerelidir? Çağla Irmak Hayatı ve Biyografisi
Naz Çağla Irmak , 31 Mayıs 1997 tarihinde Ankara'da doğdu. Annesi de oyuncu olan Hülya Gülşen'in kızıdır. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında, 8 yaşındayken Bizim Evin Halleri dizisinde yaşadı. Bu dizi ile profesyonel kariyerine adım atmış olsa da asıl çıkışını, Naz Çağla Irmak 2015-2018 yılları arasında atv'de yayımlanan Kırgın Çiçekler dizisi ile sağladı. Dizide Kader karakterini canlandıran Naz Çağla Irmak bu rol ile geniş bir hayran kitlesi edindi. Kırgın Çiçekler dizisinin ardından Çakallarla Dans 5, Bir Nefes Yeter, Cennet'in Gözyaşları, Aşk Uykusu, Benim Adım Melek, Aşk Mantık İntikam gibi dizilerde rol aldı. Tiyatro oyunlarında da yer alan Irmak, Aşk Gönül İşi, Kral Lear, İki Gözüm Ahmet gibi oyunlarda sahne aldı. Ödülleri 2016 - 44. Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Kırgın Çiçekler) 2016 - 4. Türkiye Gençlik Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu (Kırgın Çiçekler) 2017 - 45. Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Kırgın Çiçekler)
Çağla Irmak Kimdir, Nerelidir? Çağla Irmak Hayatı ve Biyografisi

Naz Çağla Irmak , 31 Mayıs 1997 tarihinde Ankara'da doğdu. Annesi de oyuncu olan Hülya Gülşen'in kızıdır.

İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında, 8 yaşındayken Bizim Evin Halleri dizisinde yaşadı. Bu dizi ile profesyonel kariyerine adım atmış olsa da asıl çıkışını, Naz Çağla Irmak 2015-2018 yılları arasında atv'de yayımlanan Kırgın Çiçekler dizisi ile sağladı. Dizide Kader karakterini canlandıran Naz Çağla Irmak bu rol ile geniş bir hayran kitlesi edindi.

Kırgın Çiçekler dizisinin ardından Çakallarla Dans 5, Bir Nefes Yeter, Cennet'in Gözyaşları, Aşk Uykusu, Benim Adım Melek, Aşk Mantık İntikam gibi dizilerde rol aldı.

Tiyatro oyunlarında da yer alan Irmak, Aşk Gönül İşi, Kral Lear, İki Gözüm Ahmet gibi oyunlarda sahne aldı.

Ödülleri

  • 2016 - 44. Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Kırgın Çiçekler)
  • 2016 - 4. Türkiye Gençlik Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu (Kırgın Çiçekler)
  • 2017 - 45. Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Kırgın Çiçekler)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.