,, ,

Burak Deniz’den Şener Şen'in "yaz kızım" pozu!

Magazin 24.01.2023 - 14:32, Güncelleme: 24.01.2023 - 14:32 24024+ kez okundu.
 

Burak Deniz’den Şener Şen'in "yaz kızım" pozu!

Burak Deniz’den Şener Şen'in "yaz kızım" pozu!
Burak Deniz ’den Şener Şen 'in "yaz kızım" pozu! Netflix ’in yeni dizisi ‘ Şahmaran ’da ‘Maran’ rolüyle adından söz ettiren Burak Deniz sette verdiği bir pozla gündem oldu. Dizinin yönetmeni Umur Turagay , Burak Deniz ’in beyaz iç çamaşırlı pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Turagay, paylaşımı dakikalar içinde sildi. Yönetmen paylaşımı silene kadar ise görüntü birçok hesap tarafından paylaşıldı. Burak Deniz ’in bu pozu Şener Şen ’in “Ne Olacak Şimdi?” filminde “Yaz kızım” repliğini söylediği sahneye benzetildi.
Burak Deniz’den Şener Şen'in "yaz kızım" pozu!

Burak Deniz ’den Şener Şen 'in "yaz kızım" pozu!
Netflix ’in yeni dizisi ‘ Şahmaran ’da ‘Maran’ rolüyle adından söz ettiren Burak Deniz sette verdiği bir pozla gündem oldu.
Dizinin yönetmeni Umur Turagay , Burak Deniz ’in beyaz iç çamaşırlı pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Turagay, paylaşımı dakikalar içinde sildi. Yönetmen paylaşımı silene kadar ise görüntü birçok hesap tarafından paylaşıldı. Burak Deniz ’in bu pozu Şener Şen ’in “Ne Olacak Şimdi?” filminde “Yaz kızım” repliğini söylediği sahneye benzetildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.