,, ,

Başak Dizer Kimdir?

Kimdir 27.09.2023 - 16:03, Güncelleme: 27.09.2023 - 16:03 5822+ kez okundu.
 

Başak Dizer Kimdir?

Başak Dizer Kimdir, Nerelidir? Başak Dizer Hayatı ve Biyografisi
Başak Dizer Türk moda tasarımcısı, stilist ve stil danışmanıdır. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un eşidir. 13 Nisan 1977 yılında İstanbul’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi İletişim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine Milano’da Istituto Moda di Burgo’da devam etmiştir. Londra’da Central Saint Martins’de moda eğitimi almıştır. Çeşitli tekstil markalarında tasarımcı ve baş tasarımcı asistanı olarak çalışmıştır. Bir dönemin fenomen dizisi Aşk-ı Memnu’da stil danışmanlığı yaptığı sırada Kıvanç Tatlıtuğ ile tanışmıştır. 2016 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te 40 kişilik sade bir nikah töreniyle evlenmişlerdir. Başak Dizer Instagram’da @basakdizer kullanıcı adıyla yer almaktadır. Başak Dizer 1.75 metre boyunda, 55 kilo ve koç burcudur.
Başak Dizer Kimdir, Nerelidir? Başak Dizer Hayatı ve Biyografisi

Başak Dizer Türk moda tasarımcısı, stilist ve stil danışmanıdır. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un eşidir. 13 Nisan 1977 yılında İstanbul’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi İletişim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine Milano’da Istituto Moda di Burgo’da devam etmiştir.

Londra’da Central Saint Martins’de moda eğitimi almıştır. Çeşitli tekstil markalarında tasarımcı ve baş tasarımcı asistanı olarak çalışmıştır. Bir dönemin fenomen dizisi Aşk-ı Memnu’da stil danışmanlığı yaptığı sırada Kıvanç Tatlıtuğ ile tanışmıştır. 2016 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te 40 kişilik sade bir nikah töreniyle evlenmişlerdir. Başak Dizer Instagram’da @basakdizer kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Başak Dizer 1.75 metre boyunda, 55 kilo ve koç burcudur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.