,, ,

Bacoderm Krem Ne İçin Kullanılır? Bacoderm Krem Sivilce İçin Kullanılır mı?

Sağlık 18.12.2023 - 11:45, Güncelleme: 18.12.2023 - 11:45 8213+ kez okundu.
 

Bacoderm Krem Ne İçin Kullanılır? Bacoderm Krem Sivilce İçin Kullanılır mı?

Bacoderm Krem Ne İçin Kullanılır? Bacoderm Krem Sivilce İçin Kullanılır mı?
Bacoderm krem , etkin maddesi olarak mupirosin içeren bir antibiyotiktir. Topikal olarak, yani cilt üzerinde uygulanır. Bacoderm krem, aşağıdaki durumlarda kullanılabilir: Bakteriyel cilt enfeksiyonları Yaralar, yanıklar, apseler, sivilce, sedef hastalığı, egzama, rosacea Bacoderm krem, sivilce tedavisinde de kullanılabilir. Sivilce, ciltteki yağ bezlerinin tıkanması ve iltihaplanması sonucunda oluşan bir cilt hastalığıdır. Bacoderm krem, sivilcenin neden olduğu bakteriyel enfeksiyonu tedavi ederek sivilcenin iyileşmesine yardımcı olur. Bacoderm krem sivilce tedavisinde günde 2-3 kez, etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulanır. Kremi uygularken parmaklarınızın ucunu kullanın ve kremi nazikçe ovun. Bacoderm kremin kullanımının bazı yan etkileri olabilir. Bu yan etkiler şunlardır: Kaşıntı, yanma, kızarıklık, cilt döküntüsü Alerjik reaksiyonlar Bulantı, kusma, ishal Bacoderm kremi, hamile veya emziren kadınlarda, böbrek hastalığı olan kişilerde ve çocuklarda dikkatli kullanılmalıdır. Bacoderm kremi, yalnızca doktorunuzun talimatlarına göre kullanın. Bacoderm kremin sivilce tedavisinde nasıl kullanılacağı konusunda doktorunuza veya eczacınıza danışabilirsiniz.
Bacoderm Krem Ne İçin Kullanılır? Bacoderm Krem Sivilce İçin Kullanılır mı?

Bacoderm krem , etkin maddesi olarak mupirosin içeren bir antibiyotiktir. Topikal olarak, yani cilt üzerinde uygulanır.

Bacoderm krem, aşağıdaki durumlarda kullanılabilir:

  • Bakteriyel cilt enfeksiyonları
  • Yaralar, yanıklar, apseler, sivilce, sedef hastalığı, egzama, rosacea

Bacoderm krem, sivilce tedavisinde de kullanılabilir. Sivilce, ciltteki yağ bezlerinin tıkanması ve iltihaplanması sonucunda oluşan bir cilt hastalığıdır. Bacoderm krem, sivilcenin neden olduğu bakteriyel enfeksiyonu tedavi ederek sivilcenin iyileşmesine yardımcı olur.

Bacoderm krem sivilce tedavisinde günde 2-3 kez, etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulanır. Kremi uygularken parmaklarınızın ucunu kullanın ve kremi nazikçe ovun.

Bacoderm kremin kullanımının bazı yan etkileri olabilir. Bu yan etkiler şunlardır:

  • Kaşıntı, yanma, kızarıklık, cilt döküntüsü
  • Alerjik reaksiyonlar
  • Bulantı, kusma, ishal

Bacoderm kremi, hamile veya emziren kadınlarda, böbrek hastalığı olan kişilerde ve çocuklarda dikkatli kullanılmalıdır.

Bacoderm kremi, yalnızca doktorunuzun talimatlarına göre kullanın.

Bacoderm kremin sivilce tedavisinde nasıl kullanılacağı konusunda doktorunuza veya eczacınıza danışabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.