,, ,

Aziz Payidar Kimdir, Nerelidir? Aziz Payidar Gerçek Hikayesi

Tv-Dünyası 15.05.2024 - 14:20, Güncelleme: 15.05.2024 - 14:20 8155+ kez okundu.
 

Aziz Payidar Kimdir, Nerelidir? Aziz Payidar Gerçek Hikayesi

Show TV’nin ‘Aziz’ dizisinde, Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Aziz Payidar, Antakya’nın köklü ailesinin oğlu olarak kurgusal bir karakterdir. Kendi kalbinin doğrularını takip eder.
Aziz Payidar , Show TV ’de yayınlanan “Aziz” adlı dizinin baş karakteridir. Bu karakter, Murat Yıldırım tarafından canlandırılmaktadır. Aziz Payidar, dizide Antakya ’nın en köklü ailesinin oğlu olarak tanıtılmıştır. Ancak, Aziz Payidar ’ın gerçek bir tarihi figür olmadığı belirtilmiştir. Yani, Aziz Payidar tarihte var olan bir kişi değildir. Dizi, bir dönem dizisi olup, kostümleri ve çekildiği mekanlarla büyük ilgi çekmektedir. Dizinin bir kitaptan veya eski bir diziden uyarlama olmadığı belirtilmiştir. Aziz Payidar karakteri, dizinin kurgusal bir karakteridir ve gerçek hayatta böyle bir kişi yaşamamıştır. Aziz Payidar karakteri, dizide soylu ve zengin Payidar ailesinin ilk erkek evladı olarak tanıtılmıştır. Kendisi, başıma buyruk ve dik başlı bir kişi olarak betimlenmiştir. Hayatı boyunca herkesin kabul ettiği değil, kendi kalbimin doğrularının peşinden gitmiştir. Aziz Payidar, hayatının her bir parçasının kuru bir yaprak gibi başka bir yere uçup savrulduğunu, ancak yaşamaya devam ettiğini belirtmiştir. Aziz Payidar ’ın hikayesi, hiç tanımadığı bir halıcı kızı kurtarmasının hayatında çıkaracağı kasırgayı tahmin edemediğini anlatır. Bu olay sonrasında hayatının her bir parçası kuru bir yaprak gibi başka bir yere uçup savrulmuştur. Ancak Aziz Payidar, yaşamaya devam etmiştir. Kendisi, düştüğü yerden ayağa kalkmayı babasından öğrenmiştir2. Yeniden başlamaları, kavgayı, mücadeleyi sever2. Herkese ve her şeye rağmen bildiğini okuyacağını belirtmiştir. Çünkü yaşamak onun en büyük kavgasıdır. Sonuç olarak, Aziz Payidar , Show TV ’de yayınlanan “Aziz” adlı dizinin kurgusal bir karakteridir. Gerçek hayatta böyle bir kişi yaşamamıştır. Aziz Payidar , dizide soylu ve zengin bir ailenin oğlu olarak betimlenmiştir ve hayatı boyunca kendi kalbinin doğrularının peşinden gitmiştir
Show TV’nin ‘Aziz’ dizisinde, Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Aziz Payidar, Antakya’nın köklü ailesinin oğlu olarak kurgusal bir karakterdir. Kendi kalbinin doğrularını takip eder.

Aziz Payidar , Show TV ’de yayınlanan “Aziz” adlı dizinin baş karakteridir. Bu karakter, Murat Yıldırım tarafından canlandırılmaktadır. Aziz Payidar, dizide Antakya ’nın en köklü ailesinin oğlu olarak tanıtılmıştır. Ancak, Aziz Payidar ’ın gerçek bir tarihi figür olmadığı belirtilmiştir. Yani, Aziz Payidar tarihte var olan bir kişi değildir.

Dizi, bir dönem dizisi olup, kostümleri ve çekildiği mekanlarla büyük ilgi çekmektedir. Dizinin bir kitaptan veya eski bir diziden uyarlama olmadığı belirtilmiştir. Aziz Payidar karakteri, dizinin kurgusal bir karakteridir ve gerçek hayatta böyle bir kişi yaşamamıştır.

Aziz Payidar karakteri, dizide soylu ve zengin Payidar ailesinin ilk erkek evladı olarak tanıtılmıştır. Kendisi, başıma buyruk ve dik başlı bir kişi olarak betimlenmiştir. Hayatı boyunca herkesin kabul ettiği değil, kendi kalbimin doğrularının peşinden gitmiştir. Aziz Payidar, hayatının her bir parçasının kuru bir yaprak gibi başka bir yere uçup savrulduğunu, ancak yaşamaya devam ettiğini belirtmiştir.

Aziz Payidar ’ın hikayesi, hiç tanımadığı bir halıcı kızı kurtarmasının hayatında çıkaracağı kasırgayı tahmin edemediğini anlatır. Bu olay sonrasında hayatının her bir parçası kuru bir yaprak gibi başka bir yere uçup savrulmuştur. Ancak Aziz Payidar, yaşamaya devam etmiştir. Kendisi, düştüğü yerden ayağa kalkmayı babasından öğrenmiştir2. Yeniden başlamaları, kavgayı, mücadeleyi sever2. Herkese ve her şeye rağmen bildiğini okuyacağını belirtmiştir. Çünkü yaşamak onun en büyük kavgasıdır.

Sonuç olarak, Aziz Payidar , Show TV ’de yayınlanan “Aziz” adlı dizinin kurgusal bir karakteridir. Gerçek hayatta böyle bir kişi yaşamamıştır. Aziz Payidar , dizide soylu ve zengin bir ailenin oğlu olarak betimlenmiştir ve hayatı boyunca kendi kalbinin doğrularının peşinden gitmiştir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.