,, ,

Ayşe Dinçer Kimdir, Kaç Yaşında? Ayşe Dinçer Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 21.10.2023 - 11:06, Güncelleme: 21.10.2023 - 11:06 4071+ kez okundu.
 

Ayşe Dinçer Kimdir, Kaç Yaşında? Ayşe Dinçer Hayatı ve Biyografisi

Ayşe Dinçer Kimdir, Kaç Yaşında? Ayşe Dinçer Hayatı ve Biyografisi
Ayşe Dinçer 1977 doğumlu ve aslen Mersinlidir. Müzik dünyasında “Ankaralı Ayşe” olarak tanınmaktadır. Mersin Gazi Lisesi’nde eğitim görürken, liseler arası ses yarışmasında birinci olmuştur. Çocukluk dönemi yokluk içinde geçmiş, o dönemlerde Mersin’de düğünlerde sahne almış para kazanmış ve aile geçimine katkı sağlamıştır. 1996 yılında, Belkıs Akkale’nin de jüri olarak yer aldığı TRT Türk Halk Müziği yarışmasına katılmış ve Akdeniz bölge birincisi ve Türkiye ikincisi olarak hayalini gerçekleştirmiştir. 2002 yılında Mersin’den Ankara’ya yerleşmiş, 6 yıl Ankara’da yaşamış, “Koçum Benim” isimli albüm ile birlikte İstanbul serüveni başlamıştır. 2008 yılından itibaren, Türkiye dışında, Amerika, Avrupa ve Avustralya gibi dünyanın birçok ülkesinde sayısız konserlere imzasını atmıştır. Halen bu konserlerini sürdürmektedir. Flash Tv ekranlarında “Gönüllerin Ayşesi” adlı programın yanı sıra Vatan Tv ekranlarında da uzun süre program hazırlamış ve sunmuştur. Konser organizasyon işi ile ilgilenen iş adamı Emre Ergen ile evlidir. 2018 yılında seslendirdiği “Kekliği Düz Ovada Avlarlar” isimli şarkısının klibinde eşi ile birlikte yer almıştır. Ayşe Dinçer’in albümleri arasında “Gözlerin Aydın” (1999), “Koçum Benim” (2008), “Bu Fasulye 7.5 Lira” (2010), “Bay Bay Canım” (2011), “Nakış Nakış” (2012), “Gönüllerin Ayşesi” (2013), “Aşkımız Olay Olacak” (2014), “Bunun Adı Aşk” (2015) ve “Oh Sana” (2017) bulunmaktadır
Ayşe Dinçer Kimdir, Kaç Yaşında? Ayşe Dinçer Hayatı ve Biyografisi

Ayşe Dinçer 1977 doğumlu ve aslen Mersinlidir. Müzik dünyasında “Ankaralı Ayşe” olarak tanınmaktadır. Mersin Gazi Lisesi’nde eğitim görürken, liseler arası ses yarışmasında birinci olmuştur. Çocukluk dönemi yokluk içinde geçmiş, o dönemlerde Mersin’de düğünlerde sahne almış para kazanmış ve aile geçimine katkı sağlamıştır.

1996 yılında, Belkıs Akkale’nin de jüri olarak yer aldığı TRT Türk Halk Müziği yarışmasına katılmış ve Akdeniz bölge birincisi ve Türkiye ikincisi olarak hayalini gerçekleştirmiştir. 2002 yılında Mersin’den Ankara’ya yerleşmiş, 6 yıl Ankara’da yaşamış, “Koçum Benim” isimli albüm ile birlikte İstanbul serüveni başlamıştır.

2008 yılından itibaren, Türkiye dışında, Amerika, Avrupa ve Avustralya gibi dünyanın birçok ülkesinde sayısız konserlere imzasını atmıştır. Halen bu konserlerini sürdürmektedir. Flash Tv ekranlarında “Gönüllerin Ayşesi” adlı programın yanı sıra Vatan Tv ekranlarında da uzun süre program hazırlamış ve sunmuştur.

Konser organizasyon işi ile ilgilenen iş adamı Emre Ergen ile evlidir. 2018 yılında seslendirdiği “Kekliği Düz Ovada Avlarlar” isimli şarkısının klibinde eşi ile birlikte yer almıştır.

Ayşe Dinçer’in albümleri arasında “Gözlerin Aydın” (1999), “Koçum Benim” (2008), “Bu Fasulye 7.5 Lira” (2010), “Bay Bay Canım” (2011), “Nakış Nakış” (2012), “Gönüllerin Ayşesi” (2013), “Aşkımız Olay Olacak” (2014), “Bunun Adı Aşk” (2015) ve “Oh Sana” (2017) bulunmaktadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.