,, ,

Astrolog Zeynep Aşcı : Jüpiter, Scheat Sabit Yıldızı ile Kavuşumda

Astroloji 06.12.2022 - 09:05, Güncelleme: 06.12.2022 - 11:24 8990+ kez okundu.
 

Astrolog Zeynep Aşcı : Jüpiter, Scheat Sabit Yıldızı ile Kavuşumda

Astrolog Zeynep Aşcı : Jüpiter, Scheat Sabit Yıldızı ile Kavuşumda
Astroloji Yorumcusu Zeynep Aşcı Jüpiter ve Scheat Sabit Yıldızını yorumladı    21 Aralık 2022 tarihine kadar da Scheat Sabit Yıldızı ile kavuşumda kalacak. Scheat Sabit Yıldızı, zorlu etkileri ile bilinen bir sabit yıldızdır. Ölüm Yıldızı da denir. Ancak bunu fiziksel ölümle sınırlamayalım. Kötü giden bir iş, ilişki, çevre, sabit ve bize fayda vermeyen düşünceler vb olarak da değerlendirebiliriz. Kişisel etkilerini haritalarınızdaki Jüpiter’in yerleşimi ve aldığı açılar belirler. Jüpiter , Merkür ’den sert bir açı alarak, sert enerjisini ikiye katlıyor diyebilirim. Küçük ve okula giden çocuklarınıza trafik kuralları ile ilgili gerekli bilgileri hatırlatmanın tam zamanı. Okul servisinden indiğinde nasıl hareket edecek, servisin içinde veya özel aracınız ile seyahat ederken emniyet kemerini mutlaka takması gerektiğini, karşıdan karşıya geçerken yapılması gerekenler vb. Küçük çocuklarla yola çıkarken elinizi bırakmaması gerektiğini ve yürürken yolun tarafında sizin, diğer tarafta çocuğunuzun yürümesi gerektiğini tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var. Genel olarak toplumsal alanda kazalar, doğal afetler yaşama riski artar. Kendimiz yaşamasak bile bunları yaşayanlarla ilgili haberler duyar veya şahit oluruz. Sıra dışı fikirler düşünebilir, özgür düşünce ve irademizi ortaya koymak isteyebiliriz. Bu fikirleri ortaya koyarken aile, çevre, patron konumundaki kişiler vb ile iletişim çatışması yaşayabilir ve bu durumu bir çeşit meydan okuma haline getirebiliriz. Agresyona girmemeye çok özen gösterelim. Çünkü Jubiter agresyonu büyütecektir. Haklıyken haksız duruma düşmemize sebep olabilir. Farkındalıkla dengede kalmak en iyisi. Scheat Sabit Yıldızı, sanatsal çalışmalarla uğraşanlara başarı getirecek etkilere sahip. Sert ve zorlu bu enerjiyi sanatsal faaliyetler için kullanmanızı öneririm. Zorlu etkileri hafifletmek ve zararlarından korunmak için çevremizdeki ihtiyaç sahibi insanlara, sokak hayvanlarına, yardım kuruluşlarına “korunma niyetimizi” alarak yardım etmekte fayda var. Sağlıklı, huzurlu günler dilerim, Sevgiler Karma Astrolog Zeynep Aşcı
Astrolog Zeynep Aşcı : Jüpiter, Scheat Sabit Yıldızı ile Kavuşumda

Astroloji Yorumcusu Zeynep Aşcı Jüpiter ve Scheat Sabit Yıldızını yorumladı 

 

21 Aralık 2022 tarihine kadar da Scheat Sabit Yıldızı ile kavuşumda kalacak. Scheat Sabit Yıldızı, zorlu etkileri ile bilinen bir sabit yıldızdır. Ölüm Yıldızı da denir. Ancak bunu fiziksel ölümle sınırlamayalım. Kötü giden bir iş, ilişki, çevre, sabit ve bize fayda vermeyen düşünceler vb olarak da değerlendirebiliriz.


Kişisel etkilerini haritalarınızdaki Jüpiter’in yerleşimi ve aldığı açılar belirler. Jüpiter , Merkür ’den sert bir açı alarak, sert enerjisini ikiye katlıyor diyebilirim. Küçük ve okula giden çocuklarınıza trafik kuralları ile ilgili gerekli bilgileri hatırlatmanın tam zamanı. Okul servisinden indiğinde nasıl hareket edecek, servisin içinde veya özel aracınız ile seyahat ederken emniyet kemerini mutlaka takması gerektiğini, karşıdan karşıya geçerken yapılması gerekenler vb. Küçük çocuklarla yola çıkarken elinizi bırakmaması gerektiğini ve yürürken yolun tarafında sizin, diğer tarafta çocuğunuzun yürümesi gerektiğini tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var.

Genel olarak toplumsal alanda kazalar, doğal afetler yaşama riski artar. Kendimiz yaşamasak bile bunları yaşayanlarla ilgili haberler duyar veya şahit oluruz.
Sıra dışı fikirler düşünebilir, özgür düşünce ve irademizi ortaya koymak isteyebiliriz. Bu fikirleri ortaya koyarken aile, çevre, patron konumundaki kişiler vb ile iletişim çatışması yaşayabilir ve bu durumu bir çeşit meydan okuma haline getirebiliriz. Agresyona girmemeye çok özen gösterelim. Çünkü Jubiter agresyonu büyütecektir. Haklıyken haksız duruma düşmemize sebep olabilir. Farkındalıkla dengede kalmak en iyisi.
Scheat Sabit Yıldızı, sanatsal çalışmalarla uğraşanlara başarı getirecek etkilere sahip. Sert ve zorlu bu enerjiyi sanatsal faaliyetler için kullanmanızı öneririm.

Zorlu etkileri hafifletmek ve zararlarından korunmak için çevremizdeki ihtiyaç sahibi insanlara, sokak hayvanlarına, yardım kuruluşlarına “korunma niyetimizi” alarak yardım etmekte fayda var.

Sağlıklı, huzurlu günler dilerim, Sevgiler


Karma Astrolog

Zeynep Aşcı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.