,, ,

Assetto Corsa sistem gereksinimleri: Assetto Corsa kaç Gb yer kaplar?

Oyun 29.07.2023 - 17:11, Güncelleme: 29.07.2023 - 17:11 10076+ kez okundu.
 

Assetto Corsa sistem gereksinimleri: Assetto Corsa kaç Gb yer kaplar?

Assetto Corsa sistem gereksinimleri: Assetto Corsa kaç Gb yer kaplar?
Assetto Corsa , Kunos Simulazioni tarafından geliştirilen ve 5 Aralık 2014 tarihinde Microsoft Windows için piyasaya sürülen bir simülasyon yarış video oyunudur. Oyun , gerçekçi fizik motoru ve sürüş deneyimi ile dikkat çekmektedir. Assetto Corsa 'nın minimum sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i5-2500K veya AMD FX-6350 Bellek: 8 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 veya AMD Radeon R7 260X Depolama: 60 GB kullanılabilir alan Assetto Corsa 'nın önerilen sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i7-4790K veya AMD Ryzen 5 1500X Bellek: 16 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon RX 480 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan Assetto Corsa , 60 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir. Assetto Corsa , yüksek kaliteli grafikleri, gerçekçi sürüş deneyimi ve geniş araba ve pist yelpazesi ile dikkat çeken bir oyundur. Oyunu oynamak için güçlü bir bilgisayara sahip olmanız gerekmez. Ancak, oyunun en iyi grafiklerini ve performansını elde etmek için önerilen sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olmanız tavsiye edilir.
Assetto Corsa sistem gereksinimleri: Assetto Corsa kaç Gb yer kaplar?

Assetto Corsa , Kunos Simulazioni tarafından geliştirilen ve 5 Aralık 2014 tarihinde Microsoft Windows için piyasaya sürülen bir simülasyon yarış video oyunudur. Oyun , gerçekçi fizik motoru ve sürüş deneyimi ile dikkat çekmektedir.

Assetto Corsa 'nın minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i5-2500K veya AMD FX-6350
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 veya AMD Radeon R7 260X
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Assetto Corsa 'nın önerilen sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i7-4790K veya AMD Ryzen 5 1500X
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon RX 480
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Assetto Corsa , 60 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir.

Assetto Corsa , yüksek kaliteli grafikleri, gerçekçi sürüş deneyimi ve geniş araba ve pist yelpazesi ile dikkat çeken bir oyundur. Oyunu oynamak için güçlü bir bilgisayara sahip olmanız gerekmez. Ancak, oyunun en iyi grafiklerini ve performansını elde etmek için önerilen sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olmanız tavsiye edilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.