,, ,

Aslı Enver Kimdir?

Kimdir 16.06.2023 - 09:07, Güncelleme: 16.06.2023 - 09:07 4762+ kez okundu.
 

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver Kimdir?
Aslı Enver, 10 Mayıs 1984’te Londra’da doğan Türk oyuncudur. Kıbrıslı bir Türk babanın ve eğitim için Türkiye’den Londra’ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 12 yaşına kadar Londra’da yaşadıktan sonra ailesiyle Türkiye’ye taşınmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Pera Güzel Sanatlar Lisesi ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim almıştır. Aslı Enver Kariyerine 2002 yılında Ayna adlı kısa filmde oynayarak başlamıştır. 2007-2011 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde Mine Ergün karakterini canlandırarak ünlenmiştir. Aslı Enver Daha sonra Hayat Bilgisi, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De, Mutlu Ol Yeter, Kış Güneşi, İstanbullu Gelin ve Babil gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca Tamam mıyız? ve Kardeşim Benim gibi sinema filmlerinde de oynamıştır. 2012 yılında Birkan Sokullu ile evlenmiş ancak 2015 yılında boşanmıştır. Aslı Enver 2016-2019 yılları arasında Murat Boz ile bir ilişki yaşamıştır. 2022 yılında iş insanı Berkin Gökbudak ile evlenmiştir.
Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984’te Londra’da doğan Türk oyuncudur. Kıbrıslı bir Türk babanın ve eğitim için Türkiye’den Londra’ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 12 yaşına kadar Londra’da yaşadıktan sonra ailesiyle Türkiye’ye taşınmıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Pera Güzel Sanatlar Lisesi ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim almıştır.  Aslı Enver Kariyerine 2002 yılında Ayna adlı kısa filmde oynayarak başlamıştır. 2007-2011 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde Mine Ergün karakterini canlandırarak ünlenmiştir.

Aslı Enver Daha sonra Hayat Bilgisi, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De, Mutlu Ol Yeter, Kış Güneşi, İstanbullu Gelin ve Babil gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca Tamam mıyız? ve Kardeşim Benim gibi sinema filmlerinde de oynamıştır. 2012 yılında Birkan Sokullu ile evlenmiş ancak 2015 yılında boşanmıştır. Aslı Enver 2016-2019 yılları arasında Murat Boz ile bir ilişki yaşamıştır. 2022 yılında iş insanı Berkin Gökbudak ile evlenmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.